NoS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 deli gibi dinlediğim deli gibi sevdiğim grup her winampı açışımda dinlediğim grup sizden yorum istiyorum bide bana konser dvdlerinin alcam da hangileri güzel onu söyleseniz ii olur not=live in tokyo var[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 konser dvdsi falan bilmiyorum ama bende sadece we will rock you parçasını söyledikleri bi konser kayı var böyle bi seyirci böyle bi atmosfer olamaz ya[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Son New York konserlerinde Paradise city ile yaptıkları kapanış ..Tüyler diken...[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons...
NoS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 abi grup hakkında yorumda aliyim bide live in tokyo da da paradise city ile bitiyor ve oda süper[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Axl Rose şu an yaşayan tek rock star bence. Hayatı ve boş geçmeyen her günüyle. Ve en bilindik Don't cry vede tabiiki November Rain parçaları.. [Bu mesaj Graveyard tarafından 14 Ekim 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 oo yanlıs topic ismi baya rulz muş yanee : )[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.
NoS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 piskopat ama yinede süper bi ses axl rose[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Axl Rose sahnede tam bir rockstar ama egoları yüzünden dağıttı 80'lerin en büyük müzik hareketini..Slash ve Duff Velvet Revolver'la sağlam ilerliyorlar ve hala efsaneler ama Axl Rose hala Chinese Democracy'i çıkaracak da biz dinliicez..[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons...
NoS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 axl rose chiennese democracyi çıkardığında süper olcak ama inş çıkana kadar saçlarıma ak düşmez[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Graveyard, 14 Ekim 2005 17:05 tarihinde demiş ki: November Rain [signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
NoS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 abi ne kadar axl den bahsetsek de bu dişlinin 'bence' en büyük çarkı slashdir o sololar olmasa bi november rain bayık bi şarkı olurdu sweet child of mine die bi şarkı bu kadar gzl olmazdı[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Guns n'Roses bitti arkadaşlar kendimizi kandırmayalım Axl grubu kendi egoloru ugruna bitirdi, bide bunun üstüne slash,duff mckagan ve matt sorumun gruptan ayrılmasıyla, salak bir buckedhead şahsının gelip geçmesiyle vs.. zaten Axl ın da sesi gitti bilmiyorum mtv muzik ödülleri 2002 yi izlediniz mi... Bence Axl boşu boşuna çırpınıyor. Artık Hiçbir zaman Guns n' Roses ı göremeyeceğiz malesef. o yuzden eski konser DVDleri ile idare etmemiz lazım Sana tavsiyem Emule da ara başka türlü "Use Your Illusion 1 ve 2 [yani tokyo konseri oluyor kendisi]" dan başka bulamazsın. çünkü DVD formatında yok =)[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you
NoS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 o salak buckethead dediğin adam süper bi gitaristittir laf yok ayrıca eet bitmiş olabilir ama metallica da bitti ama albümü kapış kapış gitti tamm örnek biraz alakasız oldu ama sonuç oalrak o albümün üstünde guns and roses yazdığı sürece eskiye saygıdan dolayı alırım[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 guns n roses bittimi bitmedimi bilemem ama buckethead'e hangi akla hizmet salak dedin onu cok merak ettim ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
NoS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 buckethead kraldır slashden sonra o gitarı hakeden insanlardan biriydi ve çok gzlde çaldı kimse bişey diyemez[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 buckedhead gerek gitar stili olsun gerek GNR a yakışma durumu olsun gayet salak bir insandır... Slash ten sonra o gitarı en iyi hakeden diye bir şey varmı ya saçmalama... Guns n Roses daki Guns L.A Guns grubuyla Slash ve Duff, Roses ise Hollywood Rose ile Axl'ın gruplarının birleşimidir. hiçbir şekilde GNR gibi bir grupta Buckedhead gibi gereksiz bir imaj ile ortaya çıkmış tekniği yoksun bir adam çalamaz. ki buckedhead da gruptan ayrıldı geçen sene Rock in Rio dan önce. hala GNR de oldugunu düşünme yani. bucketheadin ayrılma hedesi.. [signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 14 Ekim 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 buckedhead gerek gitar stili olsun gerek GNR a yakışma durumu olsun gayet salak bir insandır hiçbir şekilde GNR gibi bir grupta Buckedhead gibi gereksiz bir imaj ile ortaya çıkmış tekniği yoksun bir adam çalamaz. bu yorumlarla beni benden aldın, belki slash'den sonra tarz/görünüm olarak yadırganılabilir kendisi fakat özellikle teknik olarak slash'den 3 beden büyük bir gitaristtir. imajı konusunda salak, gereksiz tarzı yorumlar yapmak sana hiç mi hiç düşmez. tekniği hakkında yaptığın yorumları ise güle güle okudum ve kendisini hiç dinlememiş olmana yada gitardan bir halt anlamadığına bağladım.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 14 Ekim 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kararımdan dönmüyorum odun gibi çalıyor gitarı hiç bir şekilde kendinden bir parça katmıyor. hayır yani beni mi ezdin sen şimdi yok güle güle okudum yok gitardan bir şey anlamıyorsun diye.. eğlenmeye devam o zaman ne diim yani.[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you
Darth_Sidiuos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 arkadasın demek istedigi slashsiz gnr olmaz.gnryi gnr yapan asıl kadrosudur.(ozellikle slash) GN'R sahne sovuyla etkiler milleti bucketheadin sahne perofrmansı gayet kotu. GN'R a yakısmıo. diger elemanlar da aynı sekilde. Benim sevdigim GN'R bu diil. GN'R eskisi gibi olamaz. zaten bi albumu cıkaramadılar kac seneden beri cıkması beklenio. 2005 te cıkacak diyolar. açıkcası grubun su anki durmu kotu.
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gnr ye buckethead'in yakışmaması coook ayrı konu ona bende katılıyorum bencede yakışmıyo ama bu ne onu salak , ne teknikden yoksun yapar. kimseyi ezdiğimde yok, bok attığın adamın kim olduğunu anlatmaya uğraşıyorum ki bidaha öyle heryerde adama bok atma diye. hem sen buckethead'e salak - teknikten yoksun derken ezmiş mi oldun ? hayır yani öyleyse tamam sen eğlenmeye devam et ne diyim..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Darth_Sidiuos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Slashten teknigi ne kadar ustun olursa olsun hic bisey farketmez. slashin soloları kadar duygulu olmaz. November rain dio burda herkes. bucketheadin november rain gibi bi eseri(solo) varmı? Bucketheadin teknigine bisey demiorum. ama bi gitarist icin teknik onemli diildir cunku cok teknik sololar bazen insanları cidden bayar. Ama yine de bucketheadin teknik olarak slashten ustun olamaz. teknik solo atmıyo die teknigi kotu diyemez kimse.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ryan arkadaşımız sayesinde buckethead in paticik forumlarının sıkı takipçisi oldugunu keşfettik.[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Didismeden tartisalim... Guns n Roses konusunda bile didisirsek sonumuz hayrola...[signature][hline]Bal adam...
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ahahah yine anlatamadım derdimi. ben buckethead'e öyle tapan, sıkı takipcisi olan bi insan değilim ama bu onu teknikten yoksun da yapmaz salak bi insanda. bunu anlatmaya uğraşıyorum dakikalardır. ayriyetten diğer arkadaşımız bambaşka boyutlardan girmiş konuya yok slash'in soloları cok duygulu filan, canım arkadaşım merak etme slash kim cok iyi biliyorum, duygu sololarınıda cok iyi biliyorum, slash'e kimsenin duygusuz dediği yok. ayrıca belki inanmicaksın ama (lol) tekniğin herşey olmadığınıda biliyorum. ama benim savunduğum konuyla ne alakası var bunların pehh?? haa bu arada buckethead'in slash'den teknik olarak üstün olamicağı yorumuna ise birşey demiyip seni engin müzik/gitar tekniği bilgin ile başbaşa bırakıyorum. haydin sağlıcakla..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 http://members.chello.at/sladdi2/bhntrain.wmv pek anlamam gitardan vsden ama şu solosu göt gibi cidden.
Öne çıkan mesajlar