_E_S_K_I_Y_A_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bu kadar olmaz arkadaslar butun sansızlıklar benı buluyor once ıtemlerım sılınıyor rollback oluyo herkesınkıler gerı gelıyor benımkıler gene yok oluyor sonra bırde hack yedım hergun 10 tane maıl atıyorum ama fayda etmıyor Allah'a emanet oyun valla [Bu mesaj _E_S_K_I_Y_A_ tarafından 05 Aralık 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 preimum yoksa ilgilenmezler....:([signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alisinkay Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 premium olunca da ilgilenmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 İlgilenmiyorlar. 9 defa ingilizce mesaj attım ilgilenmediler. Son mesajımı almanca attım. Cevap verdiler. Lütfen ingilizce yazın diye. Gülermisiniz aglarmısınız......[signature][hline]Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 8x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar