Aykan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ogame acc 'umu yeni aldım Kendi Çapımda bişeyler yaptım Ama İleride Neler yapacağım Hakkında Bilgilenmek İstiyorum. Sömürge vs . Koloni gibi şeyler duydum Ama 0 'ım :([signature][hline][b]Sagopa .../ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ogame hakkında detaylı bilgi istiyorsan aşağıdaki linki öneririm; http://www.ogame-tr.com/ Ogame hakkında herşey mevcuttur. Genel bilgi, hikayesi, puanlama, strateji ve taktikler. Yeni başlayanlar için çok yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Tşkler ../[signature][hline][b]Sagopa .../ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 veya www.ogame.com.tr[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 filo olarak komuta gemisi komuta gemisinin yarısı kadar geri donusumcu komuta gemisinin iki katı kadar hafif avcı bas somurge alanların en az 180 olsun ben evren 5 te oynuyorum gercı su an tatıl modundayım baya bı baydı oyun cunku 4 aydır oynuyorum profesyonel bı oyuncu olduk arık :D[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Fixxer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 4 ayda pro mu oldun helall behh.. ben 7 aydır oynuoyorum.. acaba ben ne oldum :D[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar