dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 zaten hersey istemekte bitiyor, yarısı gibi bişe[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 güzel bayan taklidi yapsam?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yarısı da dory, olmuyor işte :([signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ya ben senin altı sayfadır geyik yaptıını düşünüyodum prawler ya sen ciddi ciddi hatun arıyon bu korkunç bişi şimdi farkettim o_O[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 onu bu hale düşürenler utansın(kız mileti)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 serdar sana kız mı yok be ps: olmaması lazım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 zegna ne demis zamaninda elimi sallasam ellisi, pipimi sallasam tellisi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Serdar sana kim bakar, bence sen kızlardan ümidi kes.[signature][hline]Tomoe
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 olum senin kız arkadaşın olsa beğenmezsin ki.onu bunu eleştirirsin.bilmiyomuyuz.kızı senle arkadaş olduguna pişman edersin[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bunu da ciddi sandınız ya. Helal olsun ne diyeyim.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 serdar git kendini becer tamam mi adamim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hastanızım.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hasta ettin sen beni hasta[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ne zaman sevişmek istersen ben burdayım. kapım hep açık.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
BuiCk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 kaçııııııııın serdar geliyooooo!! öpecek :) olm git kendinle başbaşa kal bi kaç dakka sonra gir duş al fln rahatlarsın...:)[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken...
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 serdar bak aslıya yazma bozuşuruz tamam mı?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 peki.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 söz ver bakim..[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 noldu sustun bakıyorum... susarsın tabi.yok oğlum ben bi daha kız mız getirmem senle gezerken :P[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 tamam lan, hatun mu yok ülkede =) tamam yazmayacağım.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 inanmıyom oğlum sana gözlerin yalan atıyorum diyo.yok konuşmuyom ben senle tmm bitti artık sevişmeyecez...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ama ama ya... :([signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sen sürün pati köşelerinde...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Öne çıkan mesajlar