Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaş arıyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten hersey istemekte bitiyor, yarısı gibi bişe[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Mesaj tarihi:
yarısı da dory, olmuyor işte :([signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
ya ben senin altı sayfadır geyik yaptıını düşünüyodum prawler ya sen ciddi ciddi hatun arıyon

bu korkunç bişi şimdi farkettim o_O[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
zegna ne demis zamaninda

elimi sallasam ellisi, pipimi sallasam tellisi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
bunu da ciddi sandınız ya.
Helal olsun ne diyeyim.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
hastanızım.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
ne zaman sevişmek istersen ben burdayım. kapım hep açık.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Mesaj tarihi:
kaçııııııııın serdar geliyooooo!! öpecek :)

olm git kendinle başbaşa kal bi kaç dakka sonra gir duş al fln rahatlarsın...:)[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken...
Mesaj tarihi:
peki.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
tamam lan, hatun mu yok ülkede =)
tamam yazmayacağım.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
inanmıyom oğlum sana gözlerin yalan atıyorum diyo.yok konuşmuyom ben senle tmm bitti artık sevişmeyecez...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Mesaj tarihi:
ama ama ya...
:([signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

• Yeni Oluştur...