Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaş arıyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
özel mesaj atarmısın bana o zaman please.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
canımız sağolsun[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 02 Aralık 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
Fazla concon olmasın,
Çok para yemesin.
Güzel olsun, fiziği düzgün olsun.
Hoş bayanlarla tanışmag, sohbet etmek güzel vakit geçirmeh istiyorum.

Şimdi en son 2 sene önce foto çektirdiydim.
Lisedeyken arkadaşlar oranj bir atgı verdiler.
Onu tagtım kafama, dürban gibi durdu biraz ama neyleyek.

Buyrun bakın :

Evet paticigin yannız ve segsi bayanları, mesajlarınızı piyeme begliyorum.

Bunu gişisele açtım, serbest ya nasıl olsa. Forumların kurallarına aygırı birşey de yazmadım zaten.

Bir yörenin ağzını kullanarak komik olmaya çalışmak nereye kadar? Bir kız 'çocuk taklidi' yaparak şirin olmaya çalışırken ne kadar sevimsizleşiyorsa gözümde, yapılan bu tür espriler de o derece sevimsiz. Gereksiz.[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi...
Mesaj tarihi:
mantar sen gene entelsin.
Gelmiim oraya, kötü olur bilirsin.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
neden aquila?
Mutluluk bizim hakkımız değil mi?[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
olmaz[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
ı ıh[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
said:
ayayekokocambo, 03 Aralık 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
bilader sevişelim?

ahahah kopardın gece gece :D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
said:
ayayekokocambo, 03 Aralık 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
bilader sevişelim?

[spo1=vays][/spo][signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Mesaj tarihi:
arayan mevlasinida bulur, belasinida dedikleri bu olsa gerek...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
2 si de yok :([signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
kız arıyorum arkadaşım.
sapıtmayın.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
Hemen ayarlayalım.. yannız o şekille zor[signature][hline]peace is a lie, there is only passion
through passion, i gain strength
through strength, i gain power
through power, i gain victory
through victory, my chains are broken
the force shall free me
Mesaj tarihi:
GADIN İRKEK FARKETMEZ
BENÜ ZEÇ BENÜ ZEÇ[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 03 Aralık 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
kız arıyorum arkadaşım.
sapıtmayın.

isyan :-)

said:
ayayekokocambo, 03 Aralık 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
GADIN İRKEK FARKETMEZ
BENÜ ZEÇ BENÜ ZEÇ

piyangodan mı çıktın gece gece güldürdün beni.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Mesaj tarihi:
sayısal lotodan çıktı bence o arkadaş[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
ben açık değilim.
sadece güzel bayanlardan gelecek[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

• Yeni Oluştur...