MyStyc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yok allahım YOKKKK aksam 5 te gonderdim forgot password tan resetleme password u hala gelmedi bi arkadasımla konustum o 21 de gondermis onunda hala gelmemis. HAY BEN YAPACAKLARI IŞIN[signature][hline]___________::MdkM::______________ _____________Ares________________ Level: 65 (%41)___Job: Shadow Vain _ Nation: Karus_____Np: 78xxx ________ Clan: ReactioN_____________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyrexx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 forget pass bölümünden CS ye ulaşın demişler ulaştım doldurdum ancak ondanda bi sonuç yok hala mail hesabıma bön bön bakıyorum sonuç = 0[signature][hline]lvl : 6x nick : alice server : cyper lvl :6x nick: lizard_ lvl :6x nick: heerpessimplex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Eğer mail adresleriniz hotmail yada ne bilim Türkiyeden mynet falan gibi bi yerde ise, mailin gelmemesi doğal. Bu gün yahoo dan Hotmail'e yada mynet e bir mail attığım zaman mail 2-3 gün sonra geliyor. Bilginize... Sebebin ne olduğunu bilmiyorum ama, perşembe günün yahoo dan gönderdiğim mailler, cumartesi günü hotmailde inbox a ulaştı. Bu tür olaylar son zamanlarda çok yaşanmakta...[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_shady_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 valla ben bu admin lere ve k.o world e her türlü küfürü ediyorum ben bu oyuna paramı zamanımı veriyorum üstelik gold uyeyim adamların ilgilendiği yok s. boyle işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TyraNNo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ya Ben Siteden Giriş Yaptığımda "Your Account Has Not Been Blocked" Yazıyo. ama Oyuna girmeye çalışırken Your Account Has Blocked Yazıyo. Nedir Bunun Çaresi?[signature][hline]Server: Cypher Nick: OutLaw lvl :61 Char:Shadow Vain Np : 5x xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: xXTaLkativeXx, 04 Aralık 2005 07:58 tarihinde demiş ki: Buraya ne yazcazz !! [spo1=Forgot Psw][/spo] Buraya ne yazcazz !![signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ahhh deli olacam. maceraya gel: 1. bir hata yapip sifre degistirme calisiyor dendi diye siteye giris yaptim. karsima direkt mail adresimi soran ve dogrulama amacli form geldi. doldurdum, sayfa acildi: "database error. please try again later" olan bundan sonra oldu. mail falan gelmedigi halde ilginc bir sekilde sifrem degismis olacak ki ne oyuna ne de siteye girebildim. 2. bu basligi okuduktan sonra sifre hatirlatma calisiyor diye yine atladim. premium alinan kredi karti bilgisi, secret question vs. formunu doldurdum. submit'e bastim.. gummmm. neymis efendim bekleyen 1 tane sifre hatirlatma talebim olabilirmis. ulan zaten bu ilk !?!?![signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bende aynı problemle karşı karşıyayım Hay ben böle oyunun...... offff offff[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) CLan:SysTeM RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeaDeR34 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yahu hadi mynet hotmail falan neyse benimki gmail ama bana da gelmedi henuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 [Bu mesaj Cagr1 tarafından 05 Aralık 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar