loveboy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaslar olympiada high class itemler yeni yeni yayılmaya basladı bu yuzden fiyatlarda cok buyuk dalgalanmalar var. buraya fiyatını bildiginiz itemlerin satıs aralıgını yazarsak herkes faydalanabilir.İlk olarak ben baslayayım. abyss 350k-500k priest chitin parts 2milyon civarı sapphire satamamanız buyuk ihtimal :D opal 200k aklıma geldikce ekliycem.[signature][hline]id : Erdem17 Server : olympia lvl : 38 Priest Karus np : 50 Clan : Letha Manner : 59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ulaa millette para yok..İlk başlarda lotto olayı vardı oda kalktı.. Pot alacak para yok millet kan alıyor zahuahuhua xD Boss kestin çıkanı kime satacan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 lotto kalkması hakkaten cok kotu oldu.[signature][hline]id : Erdem17 Server : olympia lvl : 38 Priest Karus np : 50 Clan : Letha Manner : 59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Olm +6 kukry i 2 m e 1 haftada zor sattım.. Millet pot almaya para bulamıyo..[signature][hline]ShadowHunter Olimpia lvl5x Her yeni patchda cz bi başka güzel.. Kısa bi süre de olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 valla kimsede doğru düzgün para yok , 50 m nakiti olan piayasayı dağıtıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Harbi ya bak elimde stiletto ve asas dagger +7yle geziyorum lvl 33 gerçi iyi şimdilik ama daha goblin set bile yok ustumde sb +6 yapıcam para yok kıvranıyorum pot biti alamıyorum bi 600k falan borç pls :D[signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 2 saat abyss kastım sonra ticarete girdim 4 tane chitin aldım bide 2milyon oldu :D[signature][hline]id : Erdem17 Server : olympia lvl : 38 Priest Karus np : 50 Clan : Letha Manner : 59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FR0ST Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bende gittim rogue chitin pauldron u +3 yaparken patlattım nasıl iyimi :D, +4 yapıp giycektim ona razıydım ya bus elimde kaldı inn e koydum, chitin helmet var şimdi onuda basmaya tırsıyorum, en iyi itemim miragge dagger+4 gözümü kapatarak upgrade yaptım onuda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar