10ur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ya şu spora bayılıyorum netten araştırdım ama bulamadım warmıdır izmirde yapılabilicek biyer???Yoksa yelkene başlıcmm walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 atatürk stadında olması lazımdı bn de başlamayı düşünüodum bi ara ordan biliom[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 off ya son 3 günüm ve deli gibi araştırıyorum hiçbişi bulamadım yaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ben bi seferinde otelde yapmıştm.Feci gaza gelmiştm uzun menzil fln yapmaya kalkıştım yay uçtu bu sefer Şaka bi yana hakkatende güzel spor[signature][hline][b]Al eline kuponu Ara Al Caponu Brüüüşş 05464323131[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 valla ne diim virustur..bi kez aldın mı metali eline..havada bile ok havası vardır dersin..5 yıldır aktif yapıodum ama bırakmak zorunda kaldım mallumm okull..izmirde tek bi klup var İzmir buyuk sehir belediyesi..ama antreman sahalarını bilmiorum. www.turkisharchery.org dan mail atın federasyona birileri mutlaka yardımcı olacaktır..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 super walla. bence bulabilirsen hemen başla. cok eglenirsin. hem askerlik yapacagin wakit lisansini filan gosterirsin askerligini rambo olarak yaparsin. fazla yorulmazsın rahat edersin :D (yelken içinmiydi o yoksa :D)[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar