Head Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Evet arkadaşlar türk-telekomun son olarak yaptığı değişikliklerden sonra bunu söyleyebiliriz. telekomun aslında demek istedikleri : -dial up kullanmayın herkes cable alsın zengin olalım. -dial up kullanın ama gündüz kullanın saati 1.650.000 T.L. ohş -internete gerek yok biz türküz telefon diye bişey var -yahu internet internet dediniz tutturdunuz alın size internet Bu kadar saçmalık olabilir mi???? Hem DÜNYANIN PARASINI ödüyoruz , hemde YAVAŞ bağlantı alıyoruz ya. Bu saçmalık dünyanın neresinde var bu. Bu olayı protesto edebileceğimiz bir site var mı? varsa adresi nedir. bilenler yazsın[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 dayıma solıyım telekom genel muduru[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ayıp ya. vallahi dava açılır yani[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Devleti yine devlete şikayet edersin. Dilekçe hakkı diye bişey vardı. Onu kullan. Tabi burası Avrasyada olan Yunanistanın komşusu olan ülke pek bi işe yaramıyo.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com fithos, lusec, wecos, winosec Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Hooşşşşşt1.650.000 mi oldu en son 1.100.000 fln dı yaniOHA Allahtan kablo var harbiden pahalı bir alet şu dial-up günde 4 saat girsen 6 milyon oluo herhalde eh bunu aya göre hesaplayınca...durum kötü[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 az once telefon etttım uyuyomu$ sabah konu$alım dedı ıletcem sız mrk etmeyın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 çok pahalı[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 haber nerde cikti? (bu arada benim kadar balli adam yoktur, tam bu sene gececektim kabloya, ohsss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ne haberi abi.. oyuna giriyorum (2 ISS DENEDIM) eskiden 150 ping aldığım serverlar 300-400 ve flush entity oynayamıyosun 5 dakka felan..[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 telekom tarıfe ye baktım ... herhangı bır degısıklık yok ... kontur ucretı 70.000 , 22.30 dan sonra 360 sn de 1 kontur yanı eskı tarıfe aynen devam ... ya sayfayı guncellememısler ... yada yok ole bısı ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 yuh bence ya cidden bu ne sonunda sanırım herkez cable falan olacak onada zam gelecek..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 normalde de online gaming bitmişti ki[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 euheu :) doğru ondan önce esen falan var aşılacak :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 jacabo sizin okulda deniz diye bi kız varmış renkli gözlü böle onunla tanıştım şilede biraz konuşma geçti aramızda hehe telefonunu almayı unuttum bulsana[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 geçmiş olsun. neyse zaten öss var benim seneye üniden oynarım :)[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Head, 12 August 2003 02:27 tarihinde demiş ki: jacabo sizin okulda deniz diye bi kız varmış renkli gözlü böle onunla tanıştım şilede biraz konuşma geçti aramızda hehe telefonunu almayı unuttum bulsana[hline]valandil ownz j0o! ö.m. (özel mesaj) atmaya ne dersin :-p *!klasik paticik sözlerinden birini söylediğini düşünür*[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Prawler, 12 August 2003 02:19 tarihinde demiş ki: normalde de online gaming bitmişti ki[hline]mix online gaming cmmnty bakınız bitirmiş +536266287 yane bütün herkes lamerlik peşinde zevki çıkmıyo bişeyin[hline]SatanJager[RE] RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :) http://diablokiller.cjb.net/ ICQ# : 38811823 http://diablokiller.cjb.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Head, 12 August 2003 01:43 tarihinde demiş ki: Bu saçmalık dünyanın neresinde var bu. Bu olayı protesto edebileceğimiz bir site var mı? varsa adresi nedir. bilenler yazsın[hline]valandil ownz j0o! ehe ehe dün ttnet öyle bi protesto edildiki aklın hayalin şaşar[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 harbi iyi yapmışlar[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 sömürüyorlar resmen milleti. kablo yada dsl şart. şart ama onu da vermiyolar ki zorla dial up[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 1 ay kaldi 1 ay..sadece sonra isteselerde girmem nete,alsin istedigi kadar sabit ucreti her ay..rezalet..[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 turktelekom sanırım bulgar telekomunun %60 hissesinide almış ne olacak telekom internetten para kazanıyor...[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 benim de ADSL hatt1 kesiliyor[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: orc_lord, 12 August 2003 03:25 tarihinde demiş ki: turktelekom sanırım bulgar telekomunun %60 hissesinide almış ne olacak telekom internetten para kazanıyor...[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Bulgarlarada yazık olcak desene.....[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com fithos, lusec, wecos, winosec Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 evet internet yaşamları bitti :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar