VipeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Arkadaşlar yaptığımız maketlerin resimlerini koyalım ve birbirimize yardımcı olalım bu konuda ben yaptığım uçak modelimin resimlerini koyuyorum ilgilenenlere!NOT:arama yaptım ve çıkan sonuçları uygun bulamadım ve yeni konu açtım.Lütfen atlamayın açılmıştı diye. [spo=1][/spo] [spo=2][/spo] [spo=3][/spo] [spo=4][/spo] [spo=5][/spo] [spo=6][/spo][signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ah ahhh Benim helikopter parçalanmasaydı (kuzenim sağolsun, uçurmaya çalışmış ben evde yokken) ben de resimlerini koyardım. Özledim maketimi valla.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Fotograf kalitelerinin elverdiği ölçüde görebildiğim kadarıyla boyamaları başarısız buldum.. İşin geri kalanı da sanat değil zaten, teknik bir uğraş..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 foroğraflar kelitesiz evet. ayrıca boyamadım kendi orijinal boyasıdır.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 [spo=1][/spo] [spo=2][/spo] Benim yaptığımda bu.Aslında güzel bir model değil ama başlangıç seviyesindekiler için ideal bir uçak,ayrıntıları az ve yapımı zor değil.[Bu mesaj RichardRiddick tarafından 29 Kasım 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Geçen proje için yapılmış model +Malzeme poliüretan +çelik macunu +oto boyası +maskeleme bandı +zımpara +matkap(atolyenin büyük matkapları) +testere(atolyenin yine) Poliüretanın üstüne çelik macunu henüz boya yok Boyalı hali[signature][hline]http://lixad.deviantart.com/[Bu mesaj Lixad tarafından 29 Kasım 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 evde 2 maket var biri bu.diğeri tahtadan uçak. onu sonra koyucam :)[signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet!The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bu konunun açılması güzel olmuş.Maket yapan kişiler burada eserlerini diğer maket severler ile paylaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben paticik 6 haberlerinden richard tekrar görüşünceye dek iyi akşamlar sayın seyirciler...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Uçak resimleri patlamı$.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Maketler modeller hep ilgimi çekmiştir, hevesimde vardır fakat hiç elimi sürmüşlüğüm olmamıştır normalde fakat şu ilk gösterilen ufak savaş uçakları hiç ilgimi çekmedi. Toybox'tan Kinder Suprise'dan çıkan oyuncaklar gibi görünüyorlar.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Throndor, 29 Kasım 2005 13:50 tarihinde demiş ki: ... İşin geri kalanı da sanat değil zaten, teknik bir uğraş.. dat's it.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Lixad, 29 Kasım 2005 21:58 tarihinde demiş ki: Geçen proje için yapılmış model +Malzeme poliüretan +çelik macunu +oto boyası +maskeleme bandı +zımpara +matkap(atolyenin büyük matkapları) +testere(atolyenin yine) Poliüretanın üstüne çelik macunu henüz boya yok Boyalı hali hocam bi de çelik macunun üstüne dolgu macunu atıp su zımparasıyla üztünden geçseymişsin daha da güzel olurdu ayna gibi[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Zaman kalmadı hocam proje teslimim vardı teslim için uğraştım[signature][hline]http://lixad.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 daha bitmedi uzerinde calisiyorum :) [spo1=falkon dayskytalker][/spo][signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar