Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Dial up la bağlanmam gerekio artık kabloyu kestim öss için, bağlandım çevirme sesi vardır ya ondan sonra bağlantı kururken sesler çıkar garip garip, kullanıcı adı parola doğrulanio der o ses kesilir girer, ama ben de kesilmio! hala o sesler gelioı şu an bu yazıyı yazarken bile! nasıl çözebilitem var bu problemi?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 abi... modemini kendi haline bırak...[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Çıkar yerinden modemi üffle falan baska sokete tak[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar