Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 [spo1=cz1][/spo] [spo2=cz2][/spo] [spo3=cz3][/spo][signature][hline]server:Ares Level 61/Mage %95 Np:130k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya simdi ben izninizle bi kaç soru sorucam, fake uyeler huzur bozmasın diye mecburen okuyorum forumu. bazi terimleri biliyorum ama bazilarını bilmiyorum mesela cz ne demek? dc olmak var(disconnect demek oldugunu tahmin ettim) pk yapmak ne demek? topicle alakası yok ama zaten topicle alakası olmayan mesajlara kimse bişe demiyor burda, bana da demeyin[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 cz= colony Zone kapışma alanı gibi bişi Pk= player killer[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np Kurduk Bi Clan Uğraşıorz Şifre Mağduru(galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 cz pk nın yapıldığı yerdir dc konusunda haklsını Cz=Colony Zone Pk=Player Killing attım :D[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 CZ: Colony Zone pk yapılan yer Pk: Player kill olması lasım[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: dory, 04 Aralık 2005 22:43 tarihinde demiş ki: ya simdi ben izninizle bi kaç soru sorucam, fake uyeler huzur bozmasın diye mecburen okuyorum forumu. bazi terimleri biliyorum ama bazilarını bilmiyorum mesela cz ne demek? dc olmak var(disconnect demek oldugunu tahmin ettim) pk yapmak ne demek? topicle alakası yok ama zaten topicle alakası olmayan mesajlara kimse bişe demiyor burda, bana da demeyin Cz = Colony zone işte bu harita da karşı ırktan elemanları öldürüp national point kazanıyosuz. Buna da PK deniyor..[signature][hline]ShadowHunter Olimpia n00bz lvl5x Her yeni patchda cz bi başka güzel.. Kısa bi süre de olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hehe cz=colony Zone burda full tıme savas var ıkı ırk arasındakı savas burda oluyo PK:bısey killing ama bılmıom pk yı cz de yapıon ıste anla :D[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %77.11 DeaTH_STaRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yani PK ultimadan bildigim kadarı ile player killerdı. ama PK yapmak ne demek? yani player killer yapmak hönk?[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Poli kendi basenimi basıyon orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: dory, 04 Aralık 2005 22:47 tarihinde demiş ki: yani PK ultimadan bildigim kadarı ile player killerdı. ama PK yapmak ne demek? yani player killer yapmak hönk? İllaki Zeki Müren türkçesi konuşçak değil herkes ;)[signature][hline]ShadowHunter Olimpia n00bz lvl5x Her yeni patchda cz bi başka güzel.. Kısa bi süre de olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 peka yapmak yani? turkce si :P[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben de ultimada bildiğimi soledim Kırmızıları kesiorsun işte :lol:[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np Kurduk Bi Clan Uğraşıorz Şifre Mağduru(galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 mantıklı yaklaşırsan palyer killing olması lazım düşünsene gramer açısından ingilizce çok saçma olur "lets do player kill"bu biraz saçma geldi bana[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya ne alaka arkadasım, bişey yapmak diyorsa ortada başka bişe vardır diye düşünüyor insan[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: dory, 04 Aralık 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ya ne alaka arkadasım, bişey yapmak diyorsa ortada başka bişe vardır diye düşünüyor insan Senden başka düşünen var mı acaba..[signature][hline]ShadowHunter Olimpia n00bz lvl5x Her yeni patchda cz bi başka güzel.. Kısa bi süre de olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bak hala laf sokma cabası içinde. sevgili arkadasım tabiki düşünmez oyunun içinde olanlar, ben bilmedigim için sordum illa kıllatıcak mısınız?[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Arthas, 04 Aralık 2005 22:47 tarihinde demiş ki: Poli kendi basenimi basıyon orda :D ben orcum..ve orası human base^^[signature][hline]server:Ares Level 61/Mage %95 Np:130k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: dory, 04 Aralık 2005 22:54 tarihinde demiş ki: bak hala laf sokma cabası içinde. sevgili arkadasım tabiki düşünmez oyunun içinde olanlar, ben bilmedigim için sordum illa kıllatıcak mısınız? Ne laf sokması önce düzgün oku yazdığımı. Mantıklı bi şekilde soru sordum . Bunnca zaman oynuyoruz ama aklımıza hiç gelmedi bu diyerek sordum bu soruyu. . Bi de kıllnasan ne olucak?[signature][hline]ShadowHunter Olimpia n00bz lvl5x Her yeni patchda cz bi başka güzel.. Kısa bi süre de olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yaw pk player killing gibi bi çeşide dönüşüyor burda bir nevi katil gibi düşünürsen çok yanlış olmaz[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 "senden başka düşünen var mıdır" ne demek? soru sordum, canım sıkılıyor anlamadıgım şeyi okuyunca, yanliş olan ne?[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 pfff..ya ss ler yalan oldu....tartışcaksanız başka bir yere[signature][hline]server:Ares Level 61/Mage %95 Np:130k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Of poli eski base anlamında sölemiştim ama neyse sen orcu çoktan benimsemişin :D Orc rulaz tabi nede olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 poli ben dikkatle okudum ama sen hiç adam almamışın o ara nooluyo performans düşüşü var sende :D[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Arthas, 04 Aralık 2005 22:59 tarihinde demiş ki: Of poli eski base anlamında sölemiştim ama neyse sen orcu çoktan benimsemişin :D Orc rulaz tabi nede olsa ben yaklaşık 7 aydır orc'um ama :Snation change yapmadım ben ^^[signature][hline]server:Ares Level 61/Mage %95 Np:130k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Areste oyun dengelenmiş görünüyo artık daha zevklidir cz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar