Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 evet pipboy winamp skinini çektim biraz önce süper bişi , fakat anlamadığım bişey var.Pip boy yazısının altında ufak menü düğmeleri var , bunlardan baştan üçüncüsünü açtığımda MPEG file into box+ID3 Tag editor diye ufak bi program çıktı karşıma , bende bununla ID3 taglerimi değiştirebileceğimi umarak biraz baktım ama değerleri girip save dedikten sonra "Can't Write ID3 Tag" dedi bana , benimmi yanlış yaptığım bişey var yoksa bununla ID3 Tagleri değiştirmek mümkün değilmi?[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) [Bu mesaj PUMA tarafından 14 August 2003 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Dosya readonlydir sanırım. Ayrıca list indeki bi şarkıya sağ tıklayıp file info danda değiştirebilirsin id3 tag larını.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 evet lixad readonly işaretliymiş düzelttim şimdi id3 tagleri değiştirebiliyorum sağol :) (forum görevini yerine getirdi silinebilir :P)[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar