Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Sanıyorum son 2 gunde ben de dahil olmak uzere bircok kişi şifre maduru.Peki şöyle diyelim ve soralım ilgililere..madem şifreler maile gelmiyor sayfa hatalı nie o bölümü açıyonuz kardeşim eskiden ne güzel deişmiyodu.kimse sıkıntı çekmiyodu..ilgililer hiçbirşeyi beceremediği gibi bunuda beceremiyor..mademki bu hata bizden deil sizden kaynaklanıyor bunun çözümünü de biz deil siz bulacaksınız..en azından şu forumu hepinizin okuduğundan eminim.size zahmet şuraya bu konuda bi topic atında millet bilgi sahibi olsun..(bu konuda bilgi verecek yetkili merciler tabiki Gm ler sanırım )BEKLİYORUM..BEKLİYORUZZZzzzzzzzzZZZZzzzz[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Not: Düpenizinde Wipenizinde iteminizinde Oyununuzunda Paranızında Cash'inizinde Serverlerinizde ( Devam Edicek - Çok Yakında Tüm Müzik MarketLerde ve KvK MağazaLarında!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 aynen...[signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:2XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Arama yerine gelip, konu başlığına "şifre" yazıoyurz ve aratıyoruz.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar