Slider Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Arkadaşlar silkroad u açıyorum update penceresi fln çıkıyor neyse sonra start a bastığımda oyun açılmıyor ve hata veriyor hatada garip harfler var ve en sonunda (9) yazıyor. Ne yapmam lazım. Sabahda aynı şey olmuştu silip baştan kurdum oyunu ama yine aynı şey oldu neden acaba bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 neyse çözdüm olayı. internete erişimle ilgili bir problemmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yaw bu seferde bildiğimiz windows hatasını vermeye başladı bi fikri olan var mı? Silkroad Online Luncherı çalıştırıyorum ve windows hatası veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Connector'un açılmamasının çeşitli nedenleri olabiliyor ama en onemlisi silkroad un server sitesine ulaşamaması. yani proxy fln kullanmıyosan ve internete baglıysan vermemesi lazım.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 tamam bu hatayıda hallettim =) aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sımdıde ben sorun yasıyorum exe hatası werıp duruyo makına naapmalıyım bılen warsa soleyebılırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=162420 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar