darkkomando Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşlar ben çözdüüm olayı..Acc VE pass yazıyorum ve bekliyorum ne zaman hareket eden tablo durdu oazaman connect diyorum şak diye giriyo...... bunu öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doomsdays Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 saol dostum . deneyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ehueh hangi serverda oynuyosun? ben troydayım hiç sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Slider, 04 Aralık 2005 21:21 tarihinde demiş ki: ehueh hangi serverda oynuyosun? ben troydayım hiç sorun yok. üçüncü server diğerlerindeki yükü bayağı hafifletti. troydada çok sorun çıkmıyo o da doğru. ama diğer serverlarda işe yarıyo sağol[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar