umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşlar arkadaşım inca IM-204 adsl modemi almış usb+4 port ethernet arkadaşımın bilgisayarı usb den bağlanıyo nete benim bilgisayarımı da düz bağlı kbaloyla modeme bağladık ama ne yaptıysak olmadı ne ağ kurabildik nede ben internete girebildim işletim sistemleri xp pro sp-2 ve benimkisi xp pro sp1 bunlar farkeder mi acaba ? ev ve küçük işyeri ağ kur dan da denedik beceremedik yardım lütfen bu sorunu halletmek için modemin ayar sayfasında bişeyler olabilir mi ?[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu [Bu mesaj umutsavaci tarafından 04 Aralık 2005 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Sp 1 ve Sp 2 sorun teşkil etmemesi lazım. modemin bağlantılarını kabloları doğru yerlere taktığınızdan emin olun.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bilmiyorum anlayamadım bende düz kabloyla denedik cross la denedik modemin işçinden çıkan kabloyu denedin bi türlü bağlanamadı benim bilgisayarım sonra başka bişey denedik arkadaşımın bilgisayarını usb den bağladık benim bilgisayarıda cross kabloyla arkadaşımınkine bağladık bu seferde bazı web sitelerine (çok az ) giriyor birde msn yi açabiliyorum bir tek bi türlü çözemedik saatlerce uğraştık dün bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 senin bilgisayardan , modemin kullanım kılavuzunda olan bir IP adrsi var .. oraya girerek bazı ayarlar yapman gerekiyor. daha sonra senin bilgisayarında doğru şekilde bağlanır internete.. USB ile bağlanan arkadaşta bir sorun yok değil mi?[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar