Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya domainim var. brinkster dan host aldım. domain' in ayarlarına ns1.brinkster.com ns2.brinkster.com yazdım. whois çekince domain bunları gösteriyo yani yönlenmiş sanırım. bu olayı dün bu saatlerde yaptım. hosta bağlandığımda ise direk olarak /dadeu klasörünü açıyor. index.html i oraya attım. ama www.dadeu.net diye girdiğim zaman said: Welcome to a Brinkster Member's site! Currently this site is under construction. Please check back later. yazısı çıkıyor. acaba biryerde yanlış mı yaptım yoksa daha domain brinkster a geçmedi mi? bu arada hosta bağlandığımda /dadeu' nun içinde bir de /webroot klasörü var. oraya mı atmam gerekiyor siteyi acaba? yardımcı olursanız baya sevinirim, teşekkürler.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 way chip de domainlenmiş :-) gel sana ücretsiz asp host u acayım. brinkster fln yalan şeyler. msn i acamıyorum pm den görüşelim istiyorsan eger.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 brinkster'e yönlendiremezsin zaten hostunu.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bu arada halllettik sorunu[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bende diyorum benim sponsorum nerelerde msn i falan açmıyor :)[signature][hline]Gelin sizde bize katılın ! Kaderimde budamı vardı sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer kör olsun bu gözler görmeyim bidaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar