Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Arkadaşlar Ares'te 8 aydır oynuyorum hadi değişiklik olsun diye olympia'da char actım.Ben 1 gunde 30 lvl olmuşken ki sabahtan akşama kastım herifler ertesi gun 45-50 olmuş.nereye gitsen eline oku alan oturduğu yerden lvl kasıyor.şimdi gelde orada oyun oyna.Aynı olay tum serverlerde var Ares'te hiç adını duymadığım 8 aydır görmediğim adam bana cz de 1800 çakıyor bu adam uzaydanmı geldi.biz hakkımızla kastık uykudan fedakarlık ettik 8 aydır adamlar 1 ayda geliyor bizim 8 ayda geldiğimiz yere buna çözum bulunmassa hakkıyla kasanlar çok mağdur olacak.[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Not: Düpenizinde Wipenizinde iteminizinde Oyununuzunda Paranızında Cash'inizinde Serverlerinizde ( Devam Edicek - Çok Yakında Tüm Müzik MarketLerde ve KvK MağazaLarında!)
Necro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bu gün cypher in ilk lvl 60 i geliyor ;=) edit = olympia nın prdn :S [Bu mesaj Necro tarafından 04 Aralık 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Hicte legal deil soliceem ama bi yerde hakediolar yapana yapacaksın arkadas!!! Sonrada adımız cıksın neden stfu turks die topic atılsın dimi :P[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hayırlı olsun kardeşim yeni lvllin gerci ben aresteyim ama:P[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Not: Düpenizinde Wipenizinde iteminizinde Oyununuzunda Paranızında Cash'inizinde Serverlerinizde ( Devam Edicek - Çok Yakında Tüm Müzik MarketLerde ve KvK MağazaLarında!)
seyneym Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Buyse nin konusunda edit char hikayesi gecti.Ama gelipte bi asasin bana 3000 vurabiliosa bununda neye baglanacagını bilemiyorum.[signature][hline]Ve Gözlerin Gelir Aklıma Ve Sözlerin..
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 NecrozaN sende başlamıssındır koxp un yeni sürümünü kullanmaya clandan çıkmıs olabilirim ama party pls yinede :horace:[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock:
YOYO Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yanlışın olmasın koxp un yeni sürümü yok ??? yoksa ben mi yanlış biliyorum
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya walla nerde kaldı bu koxp un son versiyonu delirceeem :(:(:([signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : yok clan mlan aq çigen dolu bütün clanlar Level : 51 Nps : 3*** Job : Hunter
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: DownTown, 04 Aralık 2005 17:01 tarihinde demiş ki: ya walla nerde kaldı bu koxp un son versiyonu delirceeem :(:(:( YUH!! Go forum_tr and dont come back plz!![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı...
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kullanıyorsan bari çaktırma downtown :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Necro, 04 Aralık 2005 15:48 tarihinde demiş ki: bu gün cypher in ilk lvl 60 i geliyor ;=) edit = olympia nın prdn :S [Bu mesaj Necro tarafından 04 Aralık 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Kaç oluon lem :horace:
Öne çıkan mesajlar