Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olympia'da koxp

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Ares'te 8 aydır oynuyorum hadi değişiklik olsun diye olympia'da char actım.Ben 1 gunde 30 lvl olmuşken ki sabahtan akşama kastım herifler ertesi gun 45-50 olmuş.nereye gitsen eline oku alan oturduğu yerden lvl kasıyor.şimdi gelde orada oyun oyna.Aynı olay tum serverlerde var Ares'te hiç adını duymadığım 8 aydır görmediğim adam bana cz de 1800 çakıyor bu adam uzaydanmı geldi.biz hakkımızla kastık uykudan fedakarlık ettik 8 aydır adamlar 1 ayda geliyor bizim 8 ayda geldiğimiz yere buna çözum bulunmassa hakkıyla kasanlar çok mağdur olacak.[signature][hline]karakter: paper mage
level:61
ırk: elmorad
np:** k
Not: Düpenizinde Wipenizinde iteminizinde Oyununuzunda Paranızında Cash'inizinde Serverlerinizde ( Devam Edicek - Çok Yakında Tüm Müzik MarketLerde ve KvK MağazaLarında!)
Mesaj tarihi:
Hicte legal deil soliceem ama bi yerde hakediolar yapana yapacaksın arkadas!!! Sonrada adımız cıksın neden stfu turks die topic atılsın dimi :P[signature][hline]vampire oyunu:
vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki:
-sabah ola hayır ola

taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir:

dm: baca cok dar, sigmiyorsun
buyucu: invisible olup tekrar deniyorum
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun kardeşim yeni lvllin gerci ben aresteyim ama:P[signature][hline]karakter: paper mage
level:61
ırk: elmorad
np:** k
Not: Düpenizinde Wipenizinde iteminizinde Oyununuzunda Paranızında Cash'inizinde Serverlerinizde ( Devam Edicek - Çok Yakında Tüm Müzik MarketLerde ve KvK MağazaLarında!)
Mesaj tarihi:
Buyse nin konusunda edit char hikayesi gecti.Ama gelipte bi asasin bana 3000 vurabiliosa bununda neye baglanacagını bilemiyorum.[signature][hline]Ve Gözlerin Gelir Aklıma Ve Sözlerin..
Mesaj tarihi:
NecrozaN sende başlamıssındır koxp un yeni sürümünü kullanmaya clandan çıkmıs olabilirim ama party pls yinede :horace:[signature][hline]ID:Kenjuro_
Lvl:5x
Class:warrior
clan:n00bz
Np:sanane lam
Server:olympia
Irk:canavar
:rock::hrr::rock:
Mesaj tarihi:
said:
DownTown, 04 Aralık 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
ya walla nerde kaldı bu koxp un son versiyonu delirceeem :(:(:(

YUH!! Go forum_tr and dont come back plz!![signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Mesaj tarihi:
said:
Necro, 04 Aralık 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
bu gün cypher in ilk lvl 60 i geliyor ;=)

edit = olympia nın prdn :S

[Bu mesaj Necro tarafından 04 Aralık 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]

Kaç oluon lem :horace:
  • Yeni Oluştur...