Nefr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aha gitti yine bak saat tutuyorum, önümüzdeki bir sene içinde geldin geldin, yoksa ağır konuşurum. =P Alıntıla
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Nefr, 18 Kasım 2005 10:53 tarihinde demiş ki: aha gitti yine bak saat tutuyorum, önümüzdeki bir sene içinde geldin geldin, yoksa ağır konuşurum. =P AHAHAHAHAAHA!!! Valla gözümden yaş geldi olum =) Ya hikaye baya uzun burda anlatsam post kasıyo derler yapmiyim =P gerçi madalyaya sonrada kayıt tarihine baksalar anlarlar herhalde =) Neyse =) herkese teşekkürler sıcak karşılama için sağolun varolun eski dostların arasına dönmek çok güzel... Nefr msn adresini pm atsana özlemişim iki laf ederiz =)[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Alıntıla
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Nefr, 16 Kasım 2005 18:03 tarihinde demiş ki: Nerelerdesin kardeşim sen? Bu kadar zaman patiye uğramamak delikanlılığa sığar mı? Rezil insan. cok iyidi :) hosgeldin tekrardan..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Alıntıla
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.