Nefr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aha gitti yine bak saat tutuyorum, önümüzdeki bir sene içinde geldin geldin, yoksa ağır konuşurum. =P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Nefr, 18 Kasım 2005 10:53 tarihinde demiş ki: aha gitti yine bak saat tutuyorum, önümüzdeki bir sene içinde geldin geldin, yoksa ağır konuşurum. =P AHAHAHAHAAHA!!! Valla gözümden yaş geldi olum =) Ya hikaye baya uzun burda anlatsam post kasıyo derler yapmiyim =P gerçi madalyaya sonrada kayıt tarihine baksalar anlarlar herhalde =) Neyse =) herkese teşekkürler sıcak karşılama için sağolun varolun eski dostların arasına dönmek çok güzel... Nefr msn adresini pm atsana özlemişim iki laf ederiz =)[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Nefr, 16 Kasım 2005 18:03 tarihinde demiş ki: Nerelerdesin kardeşim sen? Bu kadar zaman patiye uğramamak delikanlılığa sığar mı? Rezil insan. cok iyidi :) hosgeldin tekrardan..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.