Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 http://www23.brinkster.com/fayebo/SystemShutdown.jpg Oha diorum başka bişi demiorum.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 29 July 2003 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Catscratch tarafından 29 July 2003 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Birisi remote access ile shut down mı çekmiş yoksa ben mi bu saatte bişey algılayamıyorum? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Niye yuh ki? Bir bak bakalım servislere RPC fail olduğunda ne yapmasını söylemişsin?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bana bi error çıkmıştı 1.5 sene falan önce xp de güzeldi baya resmi wardı falan kaybolmuş "windows : 5645645e564f" " yes no "[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 En dumur hata(:[hline]IpAdresimNe.ComMatrix Code SystemKomiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti[Bu mesaj MrMedia tarafından 29 July 2003 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 GE-TA ya Katiliyorum RPC servislerinde herhangi bir nedenden dolayi fail oldugunuda bu sistem devreye giriyor yada Bizim userlerin Yaptigi Gibi Bu System Ne Ya Cok Ram Yiyo ctrl+alt+del kapat sunu felan :) cok basima gelen bi olay bu yuzden birde sana bir oneri bu hatadan sonra scandisk calisirsa sakin islem yapmasina izin verme hemen makinayi kapat(cunku normal scnadisk gibi sure vermiyor dirket basliyor) aksi takdirde diskteki butun dosyalarin index numaralarını degistirip sapitmaqsina neden oluyor ve %90 data kaybina yol aciyor basima geldi 21gb data uctu oradan biliyorum..:)[hline]Trust Is a Weakness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 O geri sayımda zaten direk reset atıo bilgisayara. Normal reset yani kapatıo normal olarak bilgisayarı yeniden başlatıo. RPC'yide hiç bilmiorum eve gidince bakarım yaw. RPC fail olduğunda şunu yap diye bi olay varmıki[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Tüm servislerin recovery ayarı vardır. Admin tools'un altında services'i açınca çalışan servislerin listesi çıkar. Seçtiğinin servisin özellikleri altında recovery tab'ına gelirsen bu ayarlara ulaşırsın.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 admin tools'a nerden giricem ben xp'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 abi kendini kapamanın bi yolu var ama arada msj alıyosun error. admin tools dan remote procedure call a sağ tıkla properties ordan recovery hepsini take no action yapın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Viktor un bilgisayarında oldu bu ve o anda viktorun yanındaydım screen shot almıştık ama üstünden kaç format geçti :) Neyse hata şöyle Hata Raporu Gönderme Hata Oluşturdu Hata Raporu Göndermek İster Misiniz ? Varmıdır ötesi ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 tr bwin xp kullanmayın ing. biliosanız kesinlikle böle orunlar yok ingilizcesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Selamon geberdim gülmekten mesajı görünce hehehe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Bilgisayarına Worm Virüsü girmiş.Aynı şey bendede oluyordu.Şuralara bir göz at. http://www.level.com.tr/haber/?id=284 http://www.csmerkezi.com/forum/showthread.php?s=&threadid=26632[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Patch var bu remote zımbırtısı için onu kurun rahatlayın anacım![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Post tarihine bakarsanız o zamanda bu virus un olmadigini anlarsiniz :)[hline]Trust Is a Weakness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 evet bendeki backdoor'du. Ve zaten thread de yazdığım olaydan sonra C: ve D:'nin labellarının değiştiğini gördüm. Top Kedi yazıodu tekinde. Bende beni tanıyan birinin yaptığını düşündüm. Kaspersky ile tarama yaptım adına salak gibi bakmadığım bir backdoor buldu. Neyse sorunu zaten çözdüm. Evde symantec blaster bulamadı. Patch'i yükledim bişi olmaz artık.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar