Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

notebook ekran kartı değişimi?

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

oncelikle laptop modelini soylersen daha kesin seyler soyleyebilirim.

tahminime gore 6600go ekran kartin tumlesik degil. Ancak 6600 yerine daha yuksek enerji tuketimi ve daha fazla isi yayan bir ekran kartini laptobun desteklermi bilemem..

Bence bu konuyu aldigin markanin teknik destek bolumune sor. Ingilizce bilgin varsa anasayfasindan danis. Kisa surede cogu firma maillara cevap veriyor.[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Sosyal ağlarda paylaş

Olur da değiştirmeyi başarırsan bize haber ver.

Bi de sana yolladıkları cevabın içeriğini de yazarsan sevinirim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar yeni öğrendim.

Kadıköy'de SIFIR HATA diye bir tamir servisi var. Sadece notebooklar üzerine yoğunlaşıyorlar. Adamlardan 2. el notebook bulabiliyorsunuz çok ucuza ve ayrıca adamlarda her tür yedek parça var, her problemi tamir edebiliyorlar. 2 tane board üzerine çip basabilmek ve tamir edebilmek için robotları falan varmış.

Ayrıca sordum, ekran kartı da değiştirebiliyorlar sanırım.. ama o parçalar acayip pahalı oluyormuş. O kadar parayı ödemeye razı olan laptoplarınkini değiştirebiliyorlarmış. Bir de bunların hepsi normal laptop parçaları olduğu için endişeniz de kalmıyor.

Ayrıntılı bilgi için:

www.sifirhata.com.tr[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"

[Bu mesaj Sovereign tarafından 04 Aralık 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...