xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu mümkün mü?bende 6600go war ben bunu değiştirmek istiyorum acaba masaüstülerdeki gibi ekran kartını değiştirmek ne derece mümkün olur şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ekran Karti ve Ses Kartları Notebooklarda maliyeti ucuzlatmak ve alandan tasarruf etmek için anakart ile bütünleşik olarak yapılmakta, sonuç itibari ile bunları değiştireceksen ana kartı da değiştirmen gerekiyor. Maaliyeti de çok yüksek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 peki laptop anakart larını nerden nasıl temin edebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 oncelikle laptop modelini soylersen daha kesin seyler soyleyebilirim. tahminime gore 6600go ekran kartin tumlesik degil. Ancak 6600 yerine daha yuksek enerji tuketimi ve daha fazla isi yayan bir ekran kartini laptobun desteklermi bilemem.. Bence bu konuyu aldigin markanin teknik destek bolumune sor. Ingilizce bilgin varsa anasayfasindan danis. Kisa surede cogu firma maillara cevap veriyor.[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bilgisayar datron aero kn1 verdiğin bilgiler doğrultusunda mail atıcam teşekkür ederim[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu arada yazmayı unuttum ekran kartı pcix16[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Olur da değiştirmeyi başarırsan bize haber ver. Bi de sana yolladıkları cevabın içeriğini de yazarsan sevinirim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 herifler mümkün ama türkiyede yapacak teknik servisimiz yok dedi[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Arkadaşlar yeni öğrendim. Kadıköy'de SIFIR HATA diye bir tamir servisi var. Sadece notebooklar üzerine yoğunlaşıyorlar. Adamlardan 2. el notebook bulabiliyorsunuz çok ucuza ve ayrıca adamlarda her tür yedek parça var, her problemi tamir edebiliyorlar. 2 tane board üzerine çip basabilmek ve tamir edebilmek için robotları falan varmış. Ayrıca sordum, ekran kartı da değiştirebiliyorlar sanırım.. ama o parçalar acayip pahalı oluyormuş. O kadar parayı ödemeye razı olan laptoplarınkini değiştirebiliyorlarmış. Bir de bunların hepsi normal laptop parçaları olduğu için endişeniz de kalmıyor. Ayrıntılı bilgi için: www.sifirhata.com.tr[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" [Bu mesaj Sovereign tarafından 04 Aralık 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar