DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 nası olur[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Çok zor olur gibi geliyor.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Teybi cift tarafli bir kabloyla ses kartinin line-in ine baglayip Music match jukebox ile line in kayit yapiyorsun. Line-inde ses bazen ne kadar acilirsa acilsin ses kartindan dolayi ses dusuk cikabiliyor. Bu durumda mic-in de kullanilabilir. Ayni sekilde mikrofon kaydi yapilir bu sefer. Olay budur...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ana doru ![hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 yanlız abi ben kayıt ı line in die seçtim de record die bi tuş göremiorum
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Programin bissuru yan hedesi vardi. Menuden gorunume acmak gerekiyordu. Zamaninda bende kasetlerimi yapmistim ordan hatirliyorum. Elimin altinda program olsa ayrintili bicimde yazardim ama yok maalesef.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 tamam nou da çözdüm ama kayıttan sonra stop yapıorum onu nasıl dinlicem sonra sanki cd ye kayıt yapıo gibi menüler war ananmadım[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Valla bundan sonrasini hic hatirlamiyorum ne soylesem yanlis olur. Gerisini programin "help" ine havale ediyorum. Kolay gelsin :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 walla yok[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ben windows ses kaydedicisinden yapıyorum gerek olduğunda gayet kolay kullanımı[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Herkes başkası ve hiç kimse kendisi diilse ben kimim?
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 walal microfonu koydum hoparlörün önüne sound recorder ses almadı kıl oldum[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 musicmatch ın bir sürü hede hödösü var aslınd biraz yükliyen bi program olmasa bence winamp i biraz ezer genelde cdyi mp3 yapmada kullanıyom ama güzel programdır bu arada winamp 2.x için konuştum 3.x hiç kullanmadım kullanınca haber veririm[hline]SatanJager[RE] RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :) http://diablokiller.cjb.net/ ICQ# : 38811823 http://diablokiller.cjb.net/
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 3 x cok kullansılı sslerde gorebılcegın gıbı cok dekoratıf duruo[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bakınız http://www.paticik.com/forum/view.php?id=38059[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded
Öne çıkan mesajlar