Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 adaptörü bozulmuştu 300 mA 9 V la çalışıyo arkadaşlar gazladı 9v olsa adaptör yeter alet kendi istediği kadar amper çeker diye bende 1000 mA 9V luk adaptör bağladım yandı heralde alet çünkü az önce 9V 300 mA lik adaptörle denedim çalışmadı adaptör çalışıyo çünkü ışığı var o yanıyo yani prosesör yandı sanırım.. Ankaradayım bunu kim yapar ? yapılır mı bu ?[signature][hline]Lorddan çok lordcuyuz bilader
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 profesor diye okudum basligi, anlam veremedim. neyse gecmis olsun[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 tamam yanlış alarm ehehe polarizasyonu değiştirdim oldu[signature][hline]Lorddan çok lordcuyuz bilader
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: zaidral, 02 Aralık 2005 15:35 tarihinde demiş ki: profesor diye okudum basligi, anlam veremedim. neyse gecmis olsun yıllar önce ormanda kaybettiğim kardeşim hulki, sen misin? aynısı bana da oldu.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! [Bu mesaj geffen tarafından 02 Aralık 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bende profesör okudum ne oluos dedim bi anda.. geçmiş olsun.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Messor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 haydaa ben de yanan professör için tıkladım.pff...[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn...
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ben de aynen ama geçmişler olsun.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 gecmıs olsun[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn
Mike Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 aynen profesörcüyüm bende =) o ne ya =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 şerrrefsizim prosesör diye okudum[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ben prosesör'e de profesör dediğim için farkmıo 2 anlamlı bir kelime benim lugatımda..Eharf[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 konya sokağa götür dicem,orda elektrikciler pasajı var ama yapılırken başına beklemeni tavsiye ederim,ordan önce bi kenan abiye götür dicem o elektrikten anlamıyo olabilir ama yinede bi götür derim. Evrensel müzikevinde kenan abi.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben yanılmıyım diye 2 kere okudum :P halletiysen iyi olmus[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
octopus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 garantisi fln varsa götür onlar uğraşsınlar, yoksa aç içini bak bi yerden yanmıştır bi yer atmıştır, onun için özel koruması fln vardır kesin. nedir ki processor ?[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men
Predator Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Yanmamış arkadaşlar yanlış alarmmış .kaldı ki fazla miliamper yakmaz processörü
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Heh profesörü yaktım diye gördüm ben de..Hey allam..[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 1000 ma = 1 A bu önemli degildir... başka bir sorun çıkmıtır büyük bir ihtimal... 1 A'lık adaptor bağlarsan senin cihazın çekecegini akım aynı kalır..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands 01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111
CravingReaver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben de profesörü yaktım diye okuyan yüzlerce kişilik güruhtaki yerimi gururla aldım... edit : geçmiş olsun bu arada... [signature][hline]...Since paradise is lost I hold a crown I know your name But I am just your Fallen angel of doom... [Bu mesaj CravingReaver tarafından 04 Aralık 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Profesör sorunu bende de mevcut. Bi grup kuralım bence.[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 wallahi ben prosesör diye okudum[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b]
Öne çıkan mesajlar