NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 az önce bir arkadasima söyledim sifre deistiremeyenler war die o da dedi ki nedenini söyliim... sifre deistirirken 8 ila 13 karakter girin diyormus fakat en fazla 11 karaktere kadar izin veriormush eger 11 karakterden fazla kullandiysaniz yazdiginiz sifreyi ii ce düsünün ve ilk 11 karakterini yazarak girin belki bir ise yarar...[signature][hline]::Ujio::
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 baslik yanlis oldu kusura bakmayin uyku sersemi :D sifresi icin hatali dienler olacakti ama anladiniz siz onu :)[signature][hline]::Ujio::
AKI Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 :( gonderdikleri sifre 9 haneli eski sifremde 9 haneli :( girmiyo ak girmiyoooooooo offfffffffff ya deli olcam[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom
dominik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hehe harbi ha strom yoktun bugun :) duzelir ins cabuk
AKI Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 :([signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben yeni sifremle siteye girebılıyorum ama oyuna giremiyorum[signature][hline]Nick:Obi_WaN_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxxx
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 AKI yeter be paso bana dalıyon :D ben _tikito_ .. dün czde döndün bana saydırdın paso zor kurtuldum senden :D pls dont kill me[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben hala K2nin random sifresiin kullaniyorum bir seyler olur die killanmistim... bi kere pw reset yedim 1 gün beklemistim gene riske atmak istemdim ;) ama sizi ümitsizlendirmek gibi olmasin ama bu ish baya uzun sürebilir cünkü tek sorunlu benken 1 gün beklemistim ( gerci bana gm'nin yanlis sifre verme sonucu bekledim ama neyse ) su an pw maduru cok arkadas var bunlar zamanla düzelir ama ne zaman ^o)[signature][hline]::Ujio::
AKI Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: JoNyBLaCk, 03 Aralık 2005 02:44 tarihinde demiş ki: AKI yeter be paso bana dalıyon :D ben _tikito_ .. dün czde döndün bana saydırdın paso zor kurtuldum senden :D pls dont kill me asdasda parasite malice attırıp dalmasını bılıyon ama dımı :D sorada vurma dıon he indiririm aşşağı walla :D:D[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 forgot password calisiyormu?[signature][hline]I miss You
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Akı ben attırmıyom valla :D sana öyle kalleşlik yapmam ahhaha sen malice parasite yesende talia dd takıyon gene ölmüyon :D şişşt cidden furma bana :horace:[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
AKI Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Cagr1, 03 Aralık 2005 02:57 tarihinde demiş ki: forgot password calisiyormu? calısmıo kardeş :([signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom
AKI Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: JoNyBLaCk, 03 Aralık 2005 03:06 tarihinde demiş ki: Akı ben attırmıyom valla :D sana öyle kalleşlik yapmam ahhaha sen malice parasite yesende talia dd takıyon gene ölmüyon :D şişşt cidden furma bana :horace: ok :D[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 arkadaşlar benim mailime gelen mesajı aynen aktarıyorum: Hesabiniz yenilendi ve sifrenizi tekrardan yaratabilmeniz icin tekrardan Knight Online''a giris yapin. Lutfen gercek email adresinizi kullaniniz. Email password''unuz icin lutfen Inbox inizi ve Bulk email kutusunu kontrol ediniz. Tesekkurler, Knight Online Musteri Hizmetleri Your account has been reset so you can regenerate a new password the next time you log onto the Knight Online Website. Please remember to use a valid email address and also check your BULK folder and your INBOX for new password email. Thank you, Knight Online Support[signature][hline]Nick:Obi_WaN_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxxx
_50cent_tr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 denişmiyo bu şifre ya :( az önce arkadaş denedi şimdi eski şifresi ilede giremiyo adamın chac. uçtu gitti bu nasıl oluyo ?? [Bu mesaj _50cent_tr tarafından 04 Aralık 2005 10:13 tarihinde değiştirilmiştir]
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bana şifre dahi gelmedi :([signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:2XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž
Stunner Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Obi_Wan_Tr sen dün battla daydin nasil giremiyon[signature][hline]NicK : axicocuk LvL : 60 ServeR :Ares NpS :o bende saklı :D:D
Chay Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bana Mail bile gelmedi, yok hotmail junka gönderiyo, mynet problemli diye gmail almıştık onada göndermedi
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: NightHunter666, 03 Aralık 2005 02:21 tarihinde demiş ki: az önce bir arkadasima söyledim sifre deistiremeyenler war die o da dedi ki nedenini söyliim... sifre deistirirken 8 ila 13 karakter girin diyormus fakat en fazla 11 karaktere kadar izin veriormush eger 11 karakterden fazla kullandiysaniz yazdiginiz sifreyi ii ce düsünün ve ilk 11 karakterini yazarak girin belki bir ise yarar... teşekkürler işe yaradı son rakamı sildim kabul etti şifreyi!!
hunhar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yaw beyler napıyokı bunnar bole maıl yazın dedı yazdık hala gelmedı bısey.. eskı sıfrede gırmıyor nezamn duselcek bu 61 mage 61 rogue ıkısıde gırmıyor yaw delı olmamak elde deıl nabcaz yanı pm atıyoz gmlere ılgılanmıyolar bıle ne kı bu bole....[signature][hline]ares lvl 64 prıest
seyneym Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 birde sifre deisiyor fakat eski sifreyle giriyor yeni sifre gene olmuyor .)[signature][hline]Ve Gözlerin Gelir Aklıma Ve Sözlerin..
Öne çıkan mesajlar