Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Debuffer'ların 60 skilli olan massive tam olarak ne işe yarar. PK'da mutlaka gerekli midir? Olmasa da olurmu yani?[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx
Hypotenes Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 massive attığın kişinin atağını yüksek oranda düşürür adam 600 vuruyorsa 300 gibi komik bir rakam vurur diye biliyorum[signature][hline][ img ]http://img356.imageshack.us/img356/5473/klaves7ip2ba7ea.gif[ /img ]
Usko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 massive mage hariç herkezin ecelidir :P priesti kullanmak onemli Wolfunu yada Attack power scrollunu siler + attack power ını %20 düşürür. 20 sn boyunca -15 level gibi bişey :P[signature][hline]KE DELETE Beramusta satılık level 65 Rogue full item 500 YTL. Detaylar icin tıklayın!!
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Decrease enemy attack by 20% gerekli olup olmadığına sen karar ver.[signature][hline]ewq
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Şöyle bir düşüncem var o yüzden sordum; 60 lvl'da 57 debuff verip torment 45 de heal verip 1920 heal açıp birde int. priest olursam muhteşem bir char olur o yüzden merak ettim. Eğer bu dediklerimi yaparsam massive'i açamıyorum. [signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx [Bu mesaj Dexteriyus tarafından 02 Aralık 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yorumlarını Bekliyorum[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx
Usko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 61 ol :P[signature][hline]KE DELETE Beramusta satılık level 65 Rogue full item 500 YTL. Detaylar icin tıklayın!!
Christie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 senin soylediğin gibisi en uygunudur ama adam bana vururken daha az vursun diosan guzel bi skill ama adam onu yedikten sonra daha fazla dalmaz kacar o yuzden gereksiz
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 63 ol hazır oraya gelmişken hem o ikisini ac hem de judgment ac belli mi olur ilerde canın bp olmak çeker :D[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D np:ranking list acıldı arada bul:D
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ;D[signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:4XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž
PartyCrasher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Massive attigin kisinin veya canavarin atack power ini düsürür.lvl 63 olunca BP olursun iteminde varsa 1vs1 cok can yakarsin...Massive genelde Talos ve Troll King keserken cok ise yario :)[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 1xx.xxx
Informer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ek olarak , wolf veya attack scroll , massive atıldıgında otomatik iptal olur ve , wolfsuz attack power ın %20 si düşer[signature][hline]::Informer::
bega Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Çok alakalı degil ama, slow atınca ya da reverse life, scroll kullananları etkilemiyor değil mi? Malice etkiler mi peki ac scroll kullananları? PArasite etkiliyor mu bi de?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
dumi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 dextritius cz de cok karşılaştık seninle ama massiveyi bilmemene şaşırdım dogrusu neyse masssive gerekli olsada olur bi skill değil tam tersine ölümcül bir skildir özellikle scrooll kullanmayan lar için zira rogua warrior prieste attıgın zaman %20 ap duşurmekle kalmıor ap veren wolf gibi skilleride silior tamamen 2 warrior la kapışacaksan di rek 2 massive at dal 2 65 + warriora[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:dumi(68) OMG Yine Dumi!!!
Öne çıkan mesajlar