Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Massive Hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Debuffer'ların 60 skilli olan massive tam olarak ne işe yarar. PK'da mutlaka gerekli midir? Olmasa da olurmu yani?[signature][hline]Server: Diez
ID: Holydexteriyus
LvL: Bugünlük 58
Clan: Hanedans
Np: 5xxx
Mesaj tarihi:
massive attığın kişinin atağını yüksek oranda düşürür adam 600 vuruyorsa 300 gibi komik bir rakam vurur diye biliyorum[signature][hline][ img ]http://img356.imageshack.us/img356/5473/klaves7ip2ba7ea.gif[ /img ]
Mesaj tarihi:
Şöyle bir düşüncem var o yüzden sordum; 60 lvl'da 57 debuff verip torment 45 de heal verip 1920 heal açıp birde int. priest olursam muhteşem bir char olur o yüzden merak ettim. Eğer bu dediklerimi yaparsam massive'i açamıyorum. [signature][hline]Server: Diez
ID: Holydexteriyus
LvL: Bugünlük 58
Clan: Hanedans
Np: 5xxx

[Bu mesaj Dexteriyus tarafından 02 Aralık 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
63 ol hazır oraya gelmişken hem o ikisini ac hem de judgment ac belli mi olur ilerde canın bp olmak çeker :D[signature][hline]BuFFs_BuNNy
server:ares
job:paladin
lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D
np:ranking list acıldı arada bul:D
Mesaj tarihi:
;D[signature][hline]NICK:SeXSiBiSi
JoB:Paladin
lvl:6x
Np:4XXXX
IrK:ELMoRaD
SeRVeR:Ares
Clan:The Others

žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž
Mesaj tarihi:
Massive attigin kisinin veya canavarin atack power ini düsürür.lvl 63 olunca BP olursun iteminde varsa 1vs1 cok can yakarsin...Massive genelde Talos ve Troll King keserken cok ise yario :)[signature][hline]Nick :PartyCrasher
Server: Beramus
Race :Karus
Job : Assassin / Shadow Vain
lvl : 6x
NP: 1xx.xxx
Mesaj tarihi:
Çok alakalı degil ama, slow atınca ya da reverse life, scroll kullananları etkilemiyor değil mi? Malice etkiler mi peki ac scroll kullananları? PArasite etkiliyor mu bi de?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
dextritius cz de cok karşılaştık seninle ama massiveyi bilmemene şaşırdım dogrusu neyse masssive gerekli olsada olur bi skill değil tam tersine ölümcül bir skildir özellikle scrooll kullanmayan lar için zira rogua warrior prieste attıgın zaman %20 ap duşurmekle kalmıor ap veren wolf gibi skilleride silior tamamen 2 warrior la kapışacaksan di
rek 2 massive at dal 2 65 + warriora[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61)
ares:LadyBlood(58)
diez:BigBeaR(59)
ixigenon:LooK_BacK(58)-WhoWillDie(61)-DieForU(61)
Beramus:dumi(68)
OMG Yine Dumi!!!
  • Yeni Oluştur...