Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Bonecrusher, 13 August 2003 23:43 tarihinde demiş ki: Neden Türk'üm, neden Türkçe konuşuyorum onu bile bilmiyorum.. [hline]Karpuz vakti zamanında Bonecrusher'a demiş ki: b3// |@M3R|3r1// / Türklük sadece cüzdanda yazmayla olmuyor ki! istersen su anda "ben Türk degilim bundan sonra" diyebilirsin yarın da gider Bulgaristan veya ne biliyim Nahcivan falan oyle bir yerin vatandaşı olursun. Kimseyi zorla tutmuyorlar ki burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: BOccOB, 14 August 2003 01:51 tarihinde demiş ki: - What are they speaking? Klingon? lol :lol:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Elexa, 13 August 2003 18:06 tarihinde demiş ki: elemanda cinsellikle ilgili espirie gulmeye programlı olduu icin yarılmış Bunu sen mi söylüyorsun ? konuşturmayın beni..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Grudge, 13 August 2003 22:45 tarihinde demiş ki: diğer diller de pek farklı diil bu tür konular göz önüne alındığında. misal hot chick with nice pussy diyince akla ne gelir?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? :lol::lol::lol: :D:D:D ahahaha Koptum resme[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bir de cock versiyonu vardı onun :)[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar