cunyir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Merhaba arkadaslar, daoc almak isteyen, baslamak isteyenler bana ulasırsa daha yeni aldığım ve actığım paketi satabilirim. Vakit darlağından dolayı oyuna vakit ayıramadım. Daha paketi acalı 3 gün oldu. Paket ve içinden çıkan tüm cd ler ile satıyorum. İlgilenenler bana ulasırsa konusabiliriz. Daoc paketi epic edition olup tüm expansionları icerir. İçinde herhangi bir karakter yok çünkü 3 gündür account açık.
rudyray Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: cunyir, 03 Aralık 2005 19:06 tarihinde demiş ki: Merhaba arkadaslar, daoc almak isteyen, baslamak isteyenler bana ulasırsa daha yeni aldığım ve actığım paketi satabilirim. Vakit darlağından dolayı oyuna vakit ayıramadım. Daha paketi acalı 3 gün oldu. Paket ve içinden çıkan tüm cd ler ile satıyorum. İlgilenenler bana ulasırsa konusabiliriz. Daoc paketi epic edition olup tüm expansionları icerir. İçinde herhangi bir karakter yok çünkü 3 gündür account açık. karakterli account satmıyomusun acaba:)[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray
zebby Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 satsam mı acaba eldi rr6 :p 46 ns 48 fire 50 minstrel falan da war :P[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!!
cunyir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yok arkadaslar sadece oyunu satıyorum, çünkü karakterim yok. Yeni aldım vakit ayıramadım oyuna. Sadece account almak isteyenler için yazmıştım.
Öne çıkan mesajlar