cunyir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Merhaba arkadaslar, daoc almak isteyen, baslamak isteyenler bana ulasırsa daha yeni aldığım ve actığım paketi satabilirim. Vakit darlağından dolayı oyuna vakit ayıramadım. Daha paketi acalı 3 gün oldu. Paket ve içinden çıkan tüm cd ler ile satıyorum. İlgilenenler bana ulasırsa konusabiliriz. Daoc paketi epic edition olup tüm expansionları icerir. İçinde herhangi bir karakter yok çünkü 3 gündür account açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: cunyir, 03 Aralık 2005 19:06 tarihinde demiş ki: Merhaba arkadaslar, daoc almak isteyen, baslamak isteyenler bana ulasırsa daha yeni aldığım ve actığım paketi satabilirim. Vakit darlağından dolayı oyuna vakit ayıramadım. Daha paketi acalı 3 gün oldu. Paket ve içinden çıkan tüm cd ler ile satıyorum. İlgilenenler bana ulasırsa konusabiliriz. Daoc paketi epic edition olup tüm expansionları icerir. İçinde herhangi bir karakter yok çünkü 3 gündür account açık. karakterli account satmıyomusun acaba:)[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 satsam mı acaba eldi rr6 :p 46 ns 48 fire 50 minstrel falan da war :P[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cunyir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yok arkadaslar sadece oyunu satıyorum, çünkü karakterim yok. Yeni aldım vakit ayıramadım oyuna. Sadece account almak isteyenler için yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar