erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bu işi çok ii yapan birini forumtr de görmüştüm adam paper mage complete giyiyo priest olmuş full hpye vermiş amna üstünde chitin ve large breaker cinsi bişey var[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 valla hile hurda yok bug bu :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 omg :-O[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock:
Somber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 iimi$..[signature][hline]Class : Rogue/Assasin Level : 5x Np : 5xxx Server : Cypher Nation : Karus
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 priest da olsa bu düşünsene hb +7 chitin shell :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Oha restatdan sonra üstünde kaldı desem ama o da imkansız çünkü yapmadan önce dımdızlak kalman gerekiyor... Ya yuh artık ne diyim!!! Bu olay düzeltilmeyip yayılırsa oyundaki tüm dengeler değişebilir...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ßu ßug var.. ßende BP oLmu$tum ama üstümde sheLLer duruyordu :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 nası oluo ya[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin
Korku Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 walla server hatası işte..Rollback Atıyor saçma saçma xD
Öne çıkan mesajlar