Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapmam gerek şimdi ne oldu ne olacak?

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

5 gündür birisiyle beraberim ama ilginç bir ilişki yaşıyoruz.. Önce çok istekli bir şekilde başladık herşeye daha sonra 3. gün benden ayrıldı 4. gün barıştık tekrar ve dün yani 5. gün gene sabah aradığımda telefonu açmadı ve attığım mesaja bunalımdayım biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi başka da bir daha konuşmadık. Arkadaşını aradım sordum nedir derdi ben miyim öğrensne diye o da tamam dedi daha sonra aradı ve derdin ne olduğunu bilmediği söyledi ve bana kolay gelsin dedi... Şimdi benim anlamadım şey ne oldu yani ayrıldık sanırım ama neden ve ne zaman ne biçimde hiçbir şey bilmiyorum kafam çok karışık ve dün gece dışardaydım bu yüzden arklarla ve hepsi siktiret olm 4-5 günlük bişiden ne bekliyorsun ki zaten dediler ama ben siktiretmekte zorlanıyorum... Ne yapmam gerek sizce, bugün konuşabiliriz tekrar belki son konuşmamız olucak ki büyük ihtimal öyle olucak ya da bilmiyorum bu böyle sürüp gidicek mi, bu da bana zarar verecek ama vazgeçemiyorum ne kadar aptalca olduğunu biliyorum ama bu böyle işte...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

Hıh işte tam tahmin ettiğim gibi bayan arkadaşın biri yine bi hata yapmış.
Şahsi fikrimce genel olarak bahsedeyim.

Bi erkek ilişkiden çıktığı zaman yeni bi ilişki erkeği mutlu eder yeni ellere yeni tenlere hemen alışıverir erkek pek aramaz kaybettiği dişiyi daha kolay konsantre olur tuttuğu yeni ellere.

Ancak bayanlarda durum biraz daha farklı bence bi kız için her zaman daha zordur yeni ellere alışmak yeni ilişkilere başlamak çok daha zor adapte olurlar çok zor bağlanırlar ancak bağlandıktan sonrada kolay kolay kopamazlar ayrılamazlar unutamazlar.

Kız arkadaşındada durum bu sanırım uzun soluklu bi ilişkiden çıktığını söylüyosun uzun zamandır sevilmeye ilgiye alışmış ve ilişkisi bitince bi boşluğa düşüp sende bulmuş çareyi ( çok büyük bi hata işte )ve şimdide alışamıyo sana yadırgıyo seni belkide eski şeyleri arıyo yaşadığı mutlu günleri bekliyo senden ve bu ha deyince olmuyo sonuçtada bahsettiğin dengesiz davranışlarda bulunuyo o kafasını tamamen arındırmadan sen veya başkasıyla bi iilişki yürütmesi çok zor bi ilişkiye başlamak için kızın zamana ihtiyacı var sağlıklı bişilerin yürümesi zor gibi geliyo bana.

[Bu mesaj Whiskey tarafından 03 Aralık 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de aslında aynısını düşündüm acaba eskiyi aradı ve bende bulamadı mı? ya sonuçta ben de artık çok büyük bir beklentim yok bu ilişkiden büyük ihtimal bugün sona erecek ama istemezdim tabi böyel bitmesini çok az zaman geçmişti daha...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

Sen veya başkası değil bence bu şuan kimse onun ilacı olamaz.Gocunupta ben ona yetmiyomuyum gibi şeyler düşünüp kendini üzme sakın sen değilsin çünkü problem.
Kafası sakin bi kız bulup daha mutlu olabilirsin yaw hem 3 4 günlük bişeyin bitmesi çok yıpratmaz seni ;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

eskiye neden dönemk isterler peki eskiyle o ya da bu şekilde olmamış işte... ben de eski sevgilimi severdim gerçekten çok seviyordum ama bu kıza da ondan aşağı ilgi göstermezdim ama karşı taraf öyle yapamıyor işte ki ben öyle kimseyle laf olsun diye çıkan biri de dilim...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

bi de fazla takma kafana.
uzun süreli de olsa, kısa süreli de olsa bitmiş ilişkileri kafanıza takmayın,üzmeyin kendinizi.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

bırak bırak aman hiç kasma numarasınıda sil 2. sayfayı okumadım işallah boyledir ))

benimde başıma geldi 2 ay sürdü tek faydası salaklık yaptıgını anlaman ve tecrübe kazanman zararları ise psikolojin bozulur bunalıma girersin bi zevk alamazsın hayattan vs vs ay aman uzaklaş emen

[signature][hline]I'm your dream,
I'm your eyes,
I'm your pain,
You know it, sad but true..

[Bu mesaj Pingu tarafından 03 Aralık 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bişi sorucam bu döneme çok hızlı girmemiş misiniz?Kız ya iyiymiş ve hızlıymış...Takma kafana...Madem o kadar hızlı anlar gerçeği hızla...Yada kız hafif sıyırık(yüksek ihtimalle)...Yada psikolojik olarak kötü bir döneminde(bu da yüksek ihtimal)...Eeee kafam karıştı...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

ve dün gece olanlar... arkadaşlarla çıktık önce caddebostana ordan da kadıköye gittim... ve gittiğim yerde başka arklarım vardı... müzik dinliyorduk... bir anda o çıktı geldi nerden çıktığını anlayamadım yani genelde takıldığı bir yerdi ama bu akşam gitceğini hiç düşünemedim... geldi naber dedi eh dedim kendimi toplamaya çalışıyorum flm dedim o da hm yaptı sonra dj kabinindeyim ben dedi ben de ok dedim ve gitti öbür tarafta başka heriflerle takıldı eğlendi ben de onun arklarının yanına gittim dertleştik biraz gecem biraz b.k oldu anlayacağınız... napcağımı bilmiyorum valla bu kız her yerde karşıma çıkıcak böyle çünkü gittimiz yerler aynı hemen hemen... kafam çok karışık... değer mi değmez mi bu kadar kafaya takmaya onu da bilmiyorum ama takıyorum işte...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...