Sensible Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Arkadaşlar guitar pro'da Şuna güzel bir davul yapabilecek biri var mı?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain [Bu mesaj Sensible tarafından 03 Aralık 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ben yaparım abi..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt VAZGEÇTİM abi çok uzunmuş :D [Bu mesaj Siamon tarafından 03 Aralık 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ya bırak Tarık yapamadım beceremedim demiosun da :P[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Abi gaza getirmeye uraşma.. sonuçta yaparım ama çok uzun kasamam =)[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Hazır benzer birşey açılmışken. gp4 de flamleri nasıl koyuyoruz?[signature][hline]Herkes neden mutlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 alttaki cizgi halindeki menude ikinci simge, uzerinde cizik olan nota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bu arada besteyi beğendim ama introdaki gitar çok basit kalmış onun üstüne bi solo enstrümanı koy piano faln gibin.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
life_e Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Olm dedim ya sana grace note kullan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Deliriyordum bulucam diye. Sağol.[signature][hline]Herkes neden mutlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bu koyduğum parçanın bitmemiş haliydi şuan bitirdim,bir an önce şu işi bitirecek delikanlı davulcu arıyorum :) Daha kayda başlicam :/[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Ya Guitar Pro RSE'li olan var mı? Bi dosyanın RSE olarak çıktısı lazım, varsa çok sevinirim. In Flames - The Jester Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 var bende de ne istediğini anlamadım tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Guitar pro yu geçen sildim bulamıyorum eğer yüklersem yazar davullarını yollarım merak etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 topicin tarihine bak abi ben yapıp yollamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar