horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bilgisi olan elinde olan var mı?[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bu da miyazakinin. ama daha çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum...[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 açıkçası ben gormedim duymadım bilniom nerden buldun resmi[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 studioghibli.net 2004 calendar[signature][hline]:rock::hrr: Death darkness on thy horrid angst! White?NO!!:hrr::rock: kingsofchaos orduma katılıp iyiliğin saflarını altüst edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 abime soram belki biliyordur hsatasıdırda miyazakinin[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 daha çıkadıkı orada projeckted summer 2004 diyor ve adı howl's moving castle laputa castle in the sky la karıştırmışsın herhalde [Bu mesaj nuki tarafından 22 Nisan 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konohamaru Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 üstad gene döktürmüşe benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Howl's Moving Castle is based in a slightly fantasy setting, in that magic fantastical creatures and many fairy-tale conventions exist. The heroine is Sophie, who lives with her step-mother and two step-sisters after her father dies, leaving them his hat-shop. Since they are very poor, the step-mother decides it would be best to send to of the daughters away where they can be assured of a good start in life. In fairytale convention, the youngest child will always suceed best when seeking their fortune, so the youngest daughter Martha is sent to learn magic with a friendly white witch, while the middle daughter Lettie begins an apprenticeship with the local baker. Sophie, the eldest, doesn't have much chance, so she stays on with her mother to help run the hat-shop, which she will inherit someday. However, things don't work out as planned. Martha and Lettie use a spell to switch places, since Lettie wants to learn magic and have adventures while Martha wants to get married and raise a family. After Sophie discovers this, she crosses paths with an evil sorceress who for some reason that is not revealed at first, casts a spell on Sophie that turns her into an old woman and prevents her from telling anyone about it. Forced to leave the hat shop, Sophie goes to find some way of breaking the curse and ends up taking refuge at the moving castle (yes, it is a castle that can move about, and also has a door that can lead to four different locations). This place belongs to Howl, a charming yet seemingly irresponsible wizard with a reputation for chasing pretty girls. The castle is powered by Calcifer, a fire demon who lives in the hearth and is bound by a contract with Howl. He makes a secret bargain with Sophie; he will break the curse she is under, if she can find a way to break the contract as it could destroy him and Howl. Sophie takes a position as housekeeper and tries to find out what the contract is (Calcifer is also bound not to tell her what it is), whilst putting up with Howl's annoying behaviour, and there are further complications when he clashes with the evil sorceress. diana wynne jones un romanindan uyarlanmis..sonbaharda gosterime giricekmis sanirim..kaynak ;http://www.nausicaa.net/miyazaki/howl/ daha detayli bilgi var burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 şimdilik sinema çekimi var.. görüntü güsel ama seste eko var..[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1400 cdlik ve 50 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Sinemaya gelecekken neden kötü çekimiyle yetineyim. ben 18 şubatta afmdeyim. miyazaki çöp yönetse seyrederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 howls moving castle çıkmıştır nitekim tarafımdan seyir de edilmiştir pek güzeldir bununla seyretmediğim miyazaki animesi kalmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yarısını izleyebildim daha. ama izledigim kadarıyla miyazaki yine döktürmüş harbiden. tavsiye ediyorum miyazaki sevenlere =)[signature][hline]Fevaxium level 53 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otraju Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya howl's moving castle if'te gösterilmişti türkiyede bilet bulamadım vede gidemedim... hiçbiyerde de bulamıyorum.. Nerede bulabilirim bilen varmı?? Kadıköy ansalonda yok. ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 torrent olarak ararsaniz bulursunuz ben ingilizce alt yazili bulmustum ama cok az kiside var o bakimdan inmesi biraz uzun surebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 miyazakinin son filmi. sinemada cekilmis versiyonu var tek elimde azzcik spirred awayi hatirlatti. miyazakiyi çok sewmeme ragmen bunu cok basarili bulamadim. sadece hatunun yas degisim tripleri cok gusel olmus.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ed2k://|file|Howl%27s.Moving.Castle.2004.DVDScr.XviD-LiNE.avi|737367224|7DFF1ABA2D36DF43C8E9444149EFB8E4|/ ed2k://|file|Howl%27s.Moving.Castle,2004.SVCDRip.XviD.avi|737367224|F05E6705CFB3BB82E02D37F8FA6881A4|/[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 türkçe altyazısı. http://www.divxplanet.net/altyazi_.php?id=22372[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Arkadaşım çok sevmişti bakalım bulabilcekmiyim, o da if te izlemiş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sonunda dvd ripi çıktı..Howls.Moving.Castle.2004.DVDRip.XviD.AC3.iNT-JUPiT-CD1.avi|733833216|11448920B62786E0395C7A0C38137030|/]ed2k://|file|[å“ˆå°”çš„ç§»åŠ¨åŸŽå ¡].Howls.Moving.Castle.2004.DVDRip.XviD.AC3.iNT-JUPiT-CD1.avi|733833216|11448920B62786E0395C7A0C38137030|/ed2k://|file|Howls.Moving.Castle.2004.DVDRip.XviD.AC3.iNT-JUPiT-CD2.avi|733753344|3F66B6AF8D112373FEDB55E3822241FE|/ türkçe altayzıhttp://www.divxforever.com/index.php?act=ed2k&CODE=07&rid=15908[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Dual Audio DVDRIP Torrent / 1.4GB Dual Audio Xvid DVDRIP Torrent / 700MB[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar