bur0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 o zaman bilemicem nanick ben ne zaman yollasam hemen cevap geliyor bana[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ewon gm pm lere cevap veriyormu yada kime ne kadar yardımcı oluyor ben görmedim gören varsa söylesin plss[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Not: Düpenizinde Wipenizinde iteminizinde Oyununuzunda Paranızında Cash'inizinde Serverlerinizde ( Devam Edicek - Çok Yakında Tüm Müzik MarketLerde ve KvK MağazaLarında!)
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: ewon, 03 Aralık 2005 15:35 tarihinde demiş ki: mail junk maile geliyor 5 gün icinde bakmamissan otomatik siliniyor ne 5 gunu ya her dk basi 5 defa bakiom ama yok gelmior mail.. Sen gelmez oldun sarkisini soylemeye baslaycam simdi..[signature][hline]I miss You
killforme Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 suanda sitedeki forgt pass. calısmıyo .. yada bende calısmıyo[signature][hline]server:Cypher LvL:62.%34 -blademaster- Nick :KillForMe: Clan:CreepingDeath (daıldı) [Bu mesaj killforme tarafından 04 Aralık 2005 06:13 tarihinde değiştirilmiştir]
MyStyc Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: ewon, 03 Aralık 2005 15:14 tarihinde demiş ki: simdi mail adresimizi yazdik junkmailde k.o mailini aldik oradaki passi gördük ve kendi istedigimiz sifreyi yazdik sora oyuna girdik invalid pass hatasini gördük kendilerinin attigi mail sifresi ile girince oyuna girebiliyorsunuz deneyin.... buro olmuyor ben bin defa denedim. beklemedeyiz bakalım neler görücez daha :) neyse en azından bir ümit forgot password calıştı en azından şimdi mail bekliyorum 3 gündür olduğu gibi sorun çözülsün diye beklemek daha çok koyuyordu..[signature][hline]___________::MdkM::______________ _____________Ares________________ Level: 65 (%41)___Job: Shadow Vain _ Nation: Karus_____Np: 78xxx ________ Clan: ReactioN_____________________
Öne çıkan mesajlar