bur0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 simdi mail adresimizi yazdik junkmailde k.o mailini aldik oradaki passi gördük ve kendi istedigimiz sifreyi yazdik sora oyuna girdik invalid pass hatasini gördük kendilerinin attigi mail sifresi ile girince oyuna girebiliyorsunuz deneyin....[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ya iyi guzelde mail gelmiyo ne zaman gelir bu mail[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri)
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 junk maile geliyor mail su anda 2 banli hesabimdada yaptim ayni isi ve 2side • ACCOUNT STATUS Your account has not been blocked. bunu yaziyor ama oyuna girmeyi deniyince gene blocked yaziyor acilacak mi ne(bos ümitler.....)[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Hepsi tamamda kardeşim mail yollasalarya yok yokkk..[signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:2XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bendeki durum daha saçma..mailime yeni şifre geldi.onu deiştirdim ve hala giremiyorum...[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:121k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER?
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 mail junk maile geliyor 5 gün icinde bakmamissan otomatik siliniyor[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: polifonik_osuruk, 03 Aralık 2005 15:34 tarihinde demiş ki: bendeki durum daha saçma..mailime yeni şifre geldi.onu deiştirdim ve hala giremiyorum... mailine gelen sifreyle gircen zaten degistirdiginlede siteye yakinda düzelir buda:D[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Yeni şifre ne kadar zaman da geldi hotmaile acaba??????????????????
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hemen geldi junk mailimi actim yaptim[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 off gelmedi yada sildim ne yapacam simdi
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 gm arayacaksin charin kendine ait oldugunu ispatlamaya calisacaksin[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 offf işimiz iş desene oyundamı bulmam gerek nereye basvurucam bi yardımcı olun lutfen
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Junk Maile bakın lütfen benim gelmiş :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
nanick Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 başka bir alternatif var mı ? benim hala gelmemiş az önce baktım :( sabah değiştirdim.. değiştirmez olaydın :s
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 nanicik hotmail mi?[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D
nanick Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 jonyblack sen ne zaman değiştirdin ?
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ya bana gelmedi hala mail napıcam ben şimdi ya[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri)
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 nanicik hotmail mi?[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Peki beyler ort kaç saat veya gunde geliyo bu mail[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri)
nanick Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 içim rahatladı biraz. ya en azından sorun sadece bendedeil.. msn uzantulu benim adresim ewon ..
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 explorerda hata oldu sorry... gelmesi lazimdi maili dogru yazdiysan cünkü 2 acc.yaptim hemen oldu cogu kisininde öle[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D
nanick Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ama ewon ben yanlış adres girseydim beni uyarmazmıydı ? adresim doğru sanıyorum.. :(
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 harf yanlisligi filan yapmissindir adam onu mu inceliyecek direk yolluyor o maili[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D
nanick Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ewon adam yapmıyor bu işi sistem kendi yapıyor.. bende adminlik yaptım bir sitede.. eğer yanlış mail adresi girersen sistem kabull etmes.. ya umarım sakatlık olmaz :S kas kas sona bole şifre değiştirirken apişip kal :(
Öne çıkan mesajlar