Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hepimize hayırlı olsun inş çok değişiklik olmamıştır :D
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 o yuzden mi oyuna girmiyor Yoksa gene hafta sonu yogunlugumu?[signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş
_shady_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 kardeş bencede cok guzel fakat umarım deişmez ayrıca benim bir sorunum var gold premiumlu uye olmama rağmen adminler ilgilenmiyor bu sorunla (kendi şifremi bilmiyorum ne b. yedilerse artık bu gmler) biri çözüm bulsun şu işe Üstelik girdim siteye benim mailime bi şifre attılar onlada girmiyor bu forumları okuyan gm varsa yardım etsin boşuna mı para veriyoruz ?
illailla Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: _shady_, 03 Aralık 2005 18:36 tarihinde demiş ki: kardeş bencede cok guzel fakat umarım deişmez ayrıca benim bir sorunum var gold premiumlu uye olmama rağmen adminler ilgilenmiyor bu sorunla (kendi şifremi bilmiyorum ne b. yedilerse artık bu gmler) biri çözüm bulsun şu işe Üstelik girdim siteye benim mailime bi şifre attılar onlada girmiyor bu forumları okuyan gm varsa yardım etsin boşuna mı para veriyoruz ? ha şunu bileydin verdiğin paraben yiyemedim sen ye oldu artık oyunda :D[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) )
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bu yeni patchin en büyük faydası yeni bir kosp programı çıkana kadar kosp cular kosp yapamicak
zestoretic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 anti dupe patchıymıs gırıste oyule yazıyo oyunun merchanddan sonra 2 dakka tp olmama suresıde bıtmıs dıyo
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yaw bunun lancher dısında ve daha önce arkasların demesınden baska yukleme yolları yokmu[signature][hline]LVL 5X SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ne yazık ki luncer dan yüklenio sadeCe yani benim bildiğim kadarıyla
SoLDaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Launcherdan yüklüyozda dolduktan sonra kalıyo öle decompressing files yazması gerekirken bendemi bişey war yoksa beklicezmi uzun bi süre :P[signature][hline]ßeRSeRKeR HeRo
Sonsivri Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ Burdan indirip kendiniz çözerek up yapabilirsiniz. server.ini dosyasındaki versiyonu değiştirin ardından. [Bu mesaj Sonsivri tarafından 04 Aralık 2005 05:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar