w00t Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 gecen gun şans eseri bana geldi , bu konu ile iglil koforuma da bilgi verdim site admin de konuyu arastırıyor bu dallama(cok ozur dilerim) msn nizi koforumdan bulup size bi yem atıyo .. sakın oyuna gelip bilgi vermeyin Sahte webmaster 1Sahte webmaster 2[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/-
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 noobz hacker team diye bi clan kursun bu arkadaslara soyleyin orda toplansin hepsi =)[signature][hline]I miss You
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hahahaha... insanimizin su i/I sorunu bitmez.....[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir.
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: tosun_pasa, 03 Aralık 2005 19:59 tarihinde demiş ki: hahahaha... insanimizin su i/I sorunu bitmez..... Bunu arakadaş bana gösterdiğinde direk aa "ı" yazmış demiştim ehehe.... Yahu herif hackerlik peşinde ama gerizekalılıktan ödün vermeden hala ı yazıyor dallama...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
w00t Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yanlız dikkatinizi cekeyim @ den sonra olan knight..... dogru yani sanki ko ya baglıymıs gibi .. once online "l" sini buyu I gibi dusundum ama degil . www.arkasına copy paste edince direk kous siteye giriyor MAWANG(site admin) ilginc bu bendegilim demis gonderdigim post a ,[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/-
Tracert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Msnden bu türlü adresleri almak basit E-posta adresi doğrulanamadı yazıyorsa bilin ki acurun biri size hayır yedirme sevdasına düşmüş ...Adamın teki Cz Dururken Bana 60 Milyon para verdi sizce niyedir:)[signature][hline]İD : TRACERT LWL: 5x NP : xxxx IRC : Human - Mage
BesT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 klasik türk zekası baydı bu lamerler.....[signature][hline]__/) (o.O ) (> < )
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 belki buda password@knightonline .. msn i kullanan noob dur =)[signature][hline]Areste ALınık +8 Shard +7 Dark Vane Özel msj atsın satmak isteyenler..
Öne çıkan mesajlar