zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Beni dövüyolar çok pis ne yapacağımı şaşırdım daha milita bile olamadım lockpickçiye bless oldum geldim ama yine app.ı olamadım adamın öyle kaldım(thief guildin yerini söyleyen olursa çok makbule geçer) bide savaş sistemini anlayamadım arkadan vuruncçabuk ölünüyor fln yardım plz[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun?
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Hmm thief guild işi karışık olduğu için ben apprentice olayını anlatıyım. İlla bulucam diyorsan gothic 2 diye arat bir sürü forum var bu konuda. Apprentice olmak için önce Vatras ın sonrada Market yerindeki kırmızı cübbeli Daron mu ne oadamın kutsamasını alcan. Vatras'tan almak için ona yalan söylememen gerek, ard arda söylersen yalan oyunu load etmen gerekir. Daron içinde 50 gp lazım sanırım. Böyle Savaş taktiğide sürekli A ve D tuşları ile strafe yapcan düşmanın etrafında. Azcık alışmak gerekiyor. alıştıktan sonra o şekilde troll bile kesersin[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Öne çıkan mesajlar