dunno Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ucuzdan sıradan bir gomlek üstünde suratları var kurbagaların. zıplayacak gibi gozlerime deli, yesil kurbagalar. damarları hissetmek gibi gorunmeyen yesiller ama ve ordalar biliyorsun kedimin gozlerinden ve oyle yosuL yeşiNi pofuduk yastıgımda puantiyelerinde sacımın kulak zarımdaki en tiz titremelerde yesil yesil o kurbagaları goruyorum ustume atlicak... deli yosul yesini kurbagalarim bi bar kosesindeyim. uclu var sahnede canlılar. perdelerinden cellonun, zillerin arasından yesil kurbagalar. ne zaman mutlu olsam ya da uzgun bir de saskın ve yorgunsam kurbagalar geliyor ustume ustume. baloncuklarını patlatıyorum sonra. pıt pıt halının altına saklıyorum dünyamı. harflerin altında anlamlar bir de gozlerimin altında ... ... KUİRBAALARRR ihahah=P [Bu mesaj dunno tarafından 03 Aralık 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 oyle canlı ki forum yazdıklarınızı gelistirme ve düsünme sansını buluyorsunuz. super yorumlar. sadece "hos olmus " "guzel" degil yazılanın icerigi ve bicimi hakkında dusundurucu yapıcı sozler sarfediliyor. tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 halının altına saklıyorum dünyamı. harflerin altında anlamlar bir de gozlerimin altında diye biterken, bir acayip oldu icim. güzel, tebrikler.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar