Pingu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Korkma... Korkma haydi sor.. Sorularının cevabı, Günahlarının sevabı, Hayatının anlamı, Yaralarının ilacı, Kaderinin yazgısı, Sadece sor.. Ölümün erişemeyeceği, Sonsuzluğun bile ötesinde, Hayallerimin içinde, Sorularının cevabı.. Bir an bile düşünme, Yalnızca kalbini dinle, ve sor.. Arkası kesilmeyen, Sonsuza kadar bitmeyen, Hayatının anlamı mı? Yum gözlerini ve anla..[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. [Bu mesaj Pingu tarafından 03 Aralık 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 über süper manyak olmuş[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Tebrikler çok güzel olmuş, arşive ekledim...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ...Ve anladıkça görki... Hayat sadece anlar Bu anlarda senin Yap artık istediğini Korkma.... Ehm gaza geldim ekliyim dedim.Çok güzel olmuş ciddi anlamda gaza getirdi beni...Devamını bekliyoruz(erken baskıları msnden yürütücem)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Harika. Ellerine saglık.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 eline sağlık çok güzel olmuş..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands 01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar