JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hoşgeldinnn[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Alıntıla
bonfbonf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hoşgeldiiin!! umarım kalıcı olursun[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Alıntıla
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ho$ geldin.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 as[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Alıntıla
Revell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hoşgeldin :)[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Alıntıla
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hg[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Alıntıla
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hosgeldin paticik'e faydalı olman dileklerime.. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.