Tna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 selamm bn de aranıza katıldım=)..görüşmek üzere Alıntıla
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hoşgeldin bitanemm :-) kalp isterük[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hadi hayırlısı..hoşgeldin..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hoşgeldin. Kalp almak için bi admine pm atmanız yeterli olucaktır. sevgi poturcuklerim :)[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Alıntıla
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: dory, 01 Aralık 2005 20:12 tarihinde demiş ki: sevgi poturcuklerim :) lol. aşk pötürcükleri olacak onlar... bu arada hojgeldin[signature][hline]emrkck.blogspot.com Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 aşık olan insanlar birbirini sevmiyor mu arkadasım?[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! [Bu mesaj dory tarafından 01 Aralık 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hgeldin.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Alıntıla
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hosgeldiniz efenim[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 anaaa bi kalp daha gelmiş ... nispet yapmayın abicim ayıptır cık cık cık siz yakında pati albüme resimde koyarsınız birlikte çatlatırsınız bizi:)) hadi hoşgeldin ve mutluluklar..[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Alıntıla
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 viski valla az içmedik senle(az içtik ama olsun hehe), senin için koymayız a aa....[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Vodka gibisin bitanem, Önce yakıyosun beni, Sonra unutturuyosun herşeyi Ertesi gün yine bağlıyorsun bana kendini... Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 takılıyorum kardeşim size ayıp ettin içeris senle beraber koyun tabe resimlerinizi ben severim çiftleri ;-)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hoşgeldin![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Alıntıla
dynasty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hoşgeldin=)[signature][hline]your pretty face is going to hell! Alıntıla
hyde Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 slm[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hosgeldın[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Hoşgeldiniz sizde.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Alıntıla
tellos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hşgldn[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Alıntıla
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hoşgeldin...[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Alıntıla
dj_cell_in Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 slms milllett:D[signature][hline]ölürken bile yanımda ol sewgilim cennet bile çekilmes sensis ah ben neyleim.... Alıntıla
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Alıntıla
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands 01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111 Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.