Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben geldmm=)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hadi hayırlısı..hoşgeldin..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
hoşgeldin. Kalp almak için bi admine pm atmanız yeterli olucaktır. sevgi poturcuklerim :)[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Mesaj tarihi:
aşık olan insanlar birbirini sevmiyor mu arkadasım?[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!

[Bu mesaj dory tarafından 01 Aralık 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
anaaa bi kalp daha gelmiş ...
nispet yapmayın abicim ayıptır cık cık cık
siz yakında pati albüme resimde koyarsınız birlikte çatlatırsınız bizi:))
hadi hoşgeldin ve mutluluklar..[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
viski valla az içmedik senle(az içtik ama olsun hehe), senin için koymayız a aa....[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
Vodka gibisin bitanem,
Önce yakıyosun beni,
Sonra unutturuyosun herşeyi
Ertesi gün yine bağlıyorsun bana kendini...
Mesaj tarihi:
takılıyorum kardeşim size ayıp ettin içeris senle beraber
koyun tabe resimlerinizi ben severim çiftleri ;-)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...