retorikci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Merhablar, laptop almayı düşünüyorum. Sony'nin VAIO S570P/S ürününü uygun buldum. Sizin de fikirleinizi almak isterim. Sizce fiyatına göre iyi mi. Linki veriyorum: http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=VGNS570P%2fS&Dept=computers&CategoryName=cpu_VAIONotebookComputers_SSeries Şimdiden teşekkürler... [Bu mesaj retorikci tarafından 02 Aralık 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ıı ama bıraz pahalı pıyasaya gre[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bence fena bi alet diil ama fiyatı ona göre ii bence. Hem Sony hemde laptoplar için gayet güncel ve ii bi sistem. O fiyata değer. Benzer fiyatlarda Toshiba falan da war bakabilirsin ama Sony iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 vaio iyi guzel ama gereginden fazla pahali . vaio ile benzer configlerdeki asuslar daha uygun fiyata . maddi kisitlaman varsada hp modellerine bak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 vaio ekrani > herhangi bir ekran sirf bunun icin para verilir,fyi[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ekrana önem veriyorsan sonyden şaşmamak lazım.. ama ekran ikinci plandaysada boşuna para vermiş olursun..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar