tipitip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bilg. kapatıyorum .ok.kapanıyorum diyo ama son anda vazgeçip tekrar çalışmaya başlıyor.bunu nasıl çözerim. tam kapatmak için,kasa tuşuna basılı tutmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bir program kapanmasını engelliyor olabilir. bana da olmuştu aynısı. Bilgisayarı kapatmaya çalışmadan once adaware i kapatıodum. o zaman kapanıyodu. Dediğim gibi tum açık programları kapat(sag alt koşedekileri). Sonra kapanırsa guzelce tek tek denersin hangi programda sorun diye.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yok ya olmuyo :([signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Düğmesine basılı tut boşver =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bi vürüs-spyware taraması yaptırtmayı denesene, benim de aklıma Nuke'un söylediği geldi. belki kapanmayı engelleyen vürüsümtrak bişidir.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar