tipitip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bilg. kapatıyorum .ok.kapanıyorum diyo ama son anda vazgeçip tekrar çalışmaya başlıyor.bunu nasıl çözerim. tam kapatmak için,kasa tuşuna basılı tutmam gerekiyor.
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bir program kapanmasını engelliyor olabilir. bana da olmuştu aynısı. Bilgisayarı kapatmaya çalışmadan once adaware i kapatıodum. o zaman kapanıyodu. Dediğim gibi tum açık programları kapat(sag alt koşedekileri). Sonra kapanırsa guzelce tek tek denersin hangi programda sorun diye.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yok ya olmuyo :([signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Düğmesine basılı tut boşver =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bi vürüs-spyware taraması yaptırtmayı denesene, benim de aklıma Nuke'un söylediği geldi. belki kapanmayı engelleyen vürüsümtrak bişidir.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
Öne çıkan mesajlar