ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Death (keşke) Led Zeppelin (inşallah bu kış..) Blind Guardian (izledim =) ) Rory Gallagher ( keşke..) Jerry Lee Lewis ( azıcık geç kaldık..) Opeth ( izledim. Büyük bir coşkuyla.) Helloween ( izledim.. ) Pink Floyd ( inşallah bir iki yıl içinde ..) Daft Punk ( izlerim bu sene..) Ufacık bir listecik oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Brad Delp'li Boston konseri isterdim ama artık mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 gevende konseri ama mekan rahat ve sessiz olsun ki transa geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 gevende iyidir evet. Eskişehirde olanlar için ; 18 ekim hayko cepkin - piiz 23 ekim anathema önümüzdeki hafta kaçmaması gerekenler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 2 sene once bg, iced earth, iron maiden, demons&wizards ve belki dream theater demisim iron maiden haricinde tamamiyle degisti :) queen'i 86 da wembley'deki konserlerinde izlemeyi cok isterdim. 92 yilindaki guitar legends in sevilla konserinde olmayi cok isterdim(Satriani, Steve Vai, Brian May, Joe Walsh,Nuno Bettencourt ve konuk olarak Gary Cherone) aslinda dream theater a haksizlik etmiyim live at the marquee konserinde olmayi isterdim sirf bombay vindaloo icin ilerde felan bulunmak istedigim konserlere gelirsek blackmore's night izlemeyi isterim ama etrafta "deep purple! deep purple!" diye bagiranlar olmadan :) hep beraber "Home Again" "Wish You Were Here" felan soylicez. haggard izlemeyi de cok isterim gelsinler bi daha, gitmeye caliscam :) [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 10:08 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar