Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okuyun isterseniz

bLaCk_tiCk

Öne çıkan mesajlar

selam ben arda benim cok ama cok moralim bozuk arkadaslar lütfen bana ne yapmam gerektigini soleyin benım bır kız arkadasım var benı sevdiinden şüpem yok ama benı hep kırıo ve 2 3 sefer ayrıldık ve barıstık şimdi gene ayrıldık ve suan gene benım gercekten cok sevdigim kankalarımla gezmee basladı tekrardan ama bu kız benım harıcımde netten uzak bir yerdede olsa bi kaç kişiyle daha takılıo ve ben bu kızı gercekten ama gercekten olumune seviorum ama oda beni sevio seizce neden bana bole bişi yapıo bana benım bir arkadasım yuzunden cok deger verio neymiş : ben usuldugum zaman benım kankamda usuluomus ben ona o kişi yüzünden bukadar cok deger verıom yoksa ... bole bişi olurmu sizce
Sosyal ağlarda paylaş

valla yardımcı olmak isterdim ama bişi anlamadım :s

artı kişisel'e açsaymı$sın keşke karalama defteri yerine.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Sosyal ağlarda paylaş

Yazından çok şey anlayamadım açıkcası...

Bir kız arkadaşın var ve kankalarınla dolaşıyor? Bu seni rahatsız ediyor?
İkiniz de seviyorsunuz ama birlikte değilsiniz? Çok mantıksız bu nokta, madem seviyorsun(uz) birlikte olman(ız) lazım.
Sakın birbinizi kandırıyor veya kendinizi kandırıyor olmayasınız.

Not: Kişisel' e açsaydın daha çok yorum gelirdi, senin için daha iyi olurdu. Hızlı sonuca ulaşabilirdin.

Edit: Bir de konu başlığını daha açıklayıcı yazabilirdin, "okuyun isterseniz" garip kaçmış.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces***

[Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Aralık 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...