Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atatürk

sezer23

Öne çıkan mesajlar

hoşbulduk ama bu kadar kolay değil ölümü atatüakün 9 doktoru vardı 4 ü mason 3 ü sebataist 2 si türktü mustafa kemal in siroz olduğunu kimse anlamadı hatta vücudunun şişmesi ve kaşınmaları için karıncalardır dendi çankaya da karınca temizliği yapıldı ve üstüne bazı raporlar bulunduki ilaç niyetine atatürk e civa içerikli haplar verildiği öne sürüldü ve bu araştırılıyor hala[signature][hline]sezer
Sosyal ağlarda paylaş

hey millet isteyen yorum yazsın isterseniz ha yoksa bişey yazmak zorunda değilsiniz değil mi forumun amacı nedir eğer hoşgeldin beş gittin mesajları yazacaksak sadece söyleyin bana bir arkadaşım tavsiye etti burayı ama umduğumu bulamadım açıkcası bu başlığı okuyanlar yorum getirmecekler ve rahatsız olanlar varsa söyleyin ben gideyim olur mu[signature][hline]sezer
Sosyal ağlarda paylaş

burası "yeni gelenler" bolumu. selamlaşıyoruz burda, sonra topiclerini ilgili bolumlere acıyorsun ve ilgili bolumlerdeki ilgili arkadaslar ilgi alanları dahilinde sana yardım ediyorlar veya yorum yazıyorlar.[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...