KaReeM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Arkadaşlar excel'de text karşılaştırırken gavurun wildcard dediği şeyleri kullanmak istiyorum. Yani mantıksal olarak: 'kerem'='ke??m' ya da 'k*'='kerem' doğru olsun istiyorum. biri like diye bi fonksiyon olduğunu söyledi, excel 2000(ing) böyle bir fonksiyon olmadığını iddia ediyor... Lütfen en kısa zamanda yardım... Şimdiden sağolunuz...[signature][hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sorununu tam anlayamadım[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 böyle bişi buldum tık[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 başka bir şey sorcam yeni konu açmayayım dedim şimdi bir kolon u diğer kolonla çarpımın diğer kolona yazılmasını istiyorum =b3*c3 yazınca yapıyo bütün satırlarda bunu yapması için tek tek yazmaktan başka ne yapılabilir tşkler.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: forgiver, 02 Aralık 2005 17:00 tarihinde demiş ki: başka bir şey sorcam yeni konu açmayayım dedim şimdi bir kolon u diğer kolonla çarpımın diğer kolona yazılmasını istiyorum =b3*c3 yazınca yapıyo bütün satırlarda bunu yapması için tek tek yazmaktan başka ne yapılabilir tşkler. direk hücreyi kulağından tut aşağı doğru çek. yada copy/paste yap[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 her satırda istiyorum ama birde satırlar farklı tek satır için direk çarpıyo 2 kolunu hepsi için?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yanlış :( oldu yukarda arkadasın dedigi gibi hücrenin sag alt köşesinden tut cek uygular alttaki hücrelere [Bu mesaj KingMadboy tarafından 03 Aralık 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 c/p ile oldu tşkler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar