Mix Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bilgisayarda bir virus var sanırım. bulamıyorum silemiyorum vs. baglantıyı bir süre sonra kopartıyor. task managerda birkac tane yabanci isimde şey oluyor. onları silince bir süre sonra baglantı geliyor. netten indirdigim şeyleri yükleyebiliyorum. ama cogunda sorun oluşuyor. önceden yedekledigim hiçbirşeyi yükleyemiyorum. yüklemeye calıstıgımda "Could not initialize installation. File size expected = 1296699931, size returned = 18432" diye bir hata veriyor. sanirim virus bilgisayardaki dll dosyalarını siliyor. ayrıca msconfig e giremiyorum hata veriyor(hata raporu göndermek gibi bi hata) ve sanırım sorunun kaynagı bu. bazen DL.EXE diye bir ekran acılıyor. dos formatında. bunu yazarken de mesela drwtsn32.exe dosyası hata verdi. dün ve bugün toplam 2 kere format attım. format ile düzelmiyor. ne yapmam gerek lütfen acil yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 virus programı kuramıyormusun ? kurup silmeyi dene ?[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Format attığın zaman bütün diskleri mi formatladın yoksa sadece Windows' un olduğu diskimi fomatladın? Eğer sadece Windows' un olduğu diski formatladıysan ve diğer diskler de exe v.b. dosyalar kaldıysa, arkasından o exe leri çalıştırdıysan eğer virüs onlardan bulaşıyor olabilir. Mavi' nin dediği gibi bi anti virüs programı kurup bütün diskleri tarattır. Muhtemelen çözülür sorunun.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sadece windowsun oldugu kısma format attım. ama hiç bir dosyayı calıstırmadan tekrar başladı sorun. antivirus programım yok suan. indirebilecegim bişey var mı acaba? arastıracak pek vaktim olmuyor net gidip geliyor cunku. direk link verirseniz sevinirim:s[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Kaspersky [signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** [Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Aralık 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar