DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 şimdi ben 2 tane su kaplumbağası almak istiyorum ama böyle tetarium mudur nedir ondan değilde normal küçük kaplarda bakılanlar farklı mı oluyor? birde şimdi alırsam kış uykusuna falan yatarlar mı?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 kış ukusuna yatmaz.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 emin misin ya? yani alıcamda sonra allah korusun birşey olmasın küçüklere.bir kere başıma geldi çünkü çok üzüldüm..öldüler bi kere 2 sene önce şimdi almak istiyorum seviyorum bu hayvanları ama emin olamıyorum işte birşey olmasın.[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 öldüklerinde kabukları yumuşak mıydı?[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 şimid su kaplumbağalarında büyüyen cinsler var bide büyümeyenler var.. italyan kaplumbağaları hem büyümüyor hemde o kaplarda bakılıyordu..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 şimdi benim teyzemde bi su kaplumbağası vardı ben küçükken almışlardı 10 sene önce falan..hayvan şimdi kedi gibi kocaman oldu söz fln dinlio gel diyince geliyo dur diyince duruyo ve kabı hala on yıl önceki kap.gerçi artık kapta durmuyor.. onun gibi birşey olabilir yada büyümeyen varsa oda değişik bişey ilk duyuyorum[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 albümde maniton diye arattır benim kaplumbağalarımın albümünü göreceksin :) 2 tane kaplumbağa terrariumda yaşıyor no problimme :D[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 terrarium nedir tam olarak akvaryum mudur? vede pahalı birşeymidir. nese resimleri aratayım bir..[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 terrarium nedir bu arada.. (ne bilgisizim ya :()[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 terraryum 5 milyona satılan plastik bir kap ucuz birşey fotosunu çekip koyayım birazdan[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ha işte o kapları diyorum ben..o kapta bakılan türden kaplumbağa.ama kış uykusuna yatmasın yoksa ne anlamı var. bakımı kolay mıdır?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 kolay :) nasıl olsa küçücük hayvan ne yapacakki :)[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 5 milyona satılan kaba değil, kaplumbağanın yaşadığı ortama teraryum deniliyor. Su kapluşları için de, kara kapluşları için de geçerli bu. Su kaplumbağaları kışın tam olarak uyuklamasalarda ölmüş kadar durgunlaşıyorlar. Eğer uyumasını istemiyorsanız suyunun sıcaklığını her daim 25-27 derecede tutmalısınız.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 acaba bendemi alsam kaplumbağa...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Su kaplumbağası alırsanız o fanus-vari kaplardan almayın. En azından 20x30x30 boyutlarında bir teraryum edinip su kapluşu ise en az 4-5 parmak doldurun. Üzerine çıkıp güneşlenebileceği bir taş neyinde ekleyin. O fanus-vari zımbırtılarda bakılan kapluşların ruh hali pek sağlam olmuyor.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 o fanus-vari dediğin olay nedir? hain üstünde plastik palmiye ağacı olan kaplar varya ben onları diyodum onlarda bakılıyolar dimi?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 canbir sanırım onlar teraryum...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! *Kuşu öldüğü için üzgündür* Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 neyse ya ben petshopa gideyim yarın bi soriyim..saolun arkadaşlar[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 evet onlar terraryum hatta ben sana bilgim kadarıyla bi maliyet listesi hazırlıayyım kurutlmuş karides 300 ml : 6 milyon kapluş : 8 milyon kapları : 5 milyon 2 tane vitamin : 5 milyon başkada yok :) ha bide mantar ilacı atıyorum[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 tamam iyi oldu bu saol [Bu mesaj canbir tarafından 15 Eylül 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj canbir tarafından 15 Eylül 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Kabuk sertleştirici kullanırsan hayvanatın için hayırlı olur. Ayrıca bunların dışında iyi bir kapluş sahibi olmak için yapman gereken bir düzine şey daha var. Petshoplar, veterinerlerde açıkçası pek bilgiye ulaşamıyorsun. Shoplar zaten esnaf, veterinerler ise çoktan unutmuş oluyor (ilgili olanlar alınmasın). En güzeli internetten bilgiye ulaşmak.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yani....[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 aldığınız kaba/fanusa dikkat edin üst üste çıkıp kaçma eylemlerine adları karışıyor.[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: orc_lord, 14 Eylül 2004 19:39 tarihinde demiş ki: şimid su kaplumbağalarında büyüyen cinsler var bide büyümeyenler var.. italyan kaplumbağaları hem büyümüyor hemde o kaplarda bakılıyordu.. vet benim tercihim de bu gayet hoşlar ve rahat bakımı..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben o italyan kaplumbağalarından nerde bulabilirim? istanbulda bildiğiniz yer var mı?[signature][hline]So many times it's hopeless dark and gray And other times it's hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar