demon__thanks Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Selam arkadaşlar ben aresde Demon_thanks yarım etmenizi istiyorum help me !!! :D Premırum olamıyorum yardım edin lütfen eğer olabilirsem human oalcağım :) Lvl :61 nick:Demon_Thanks Np: 30xxx charecter:Berserkıng Hero
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 preminyum olunmaz yaşanır!!! said: Just Lifed^^..[signature][hline]Photo Uploded...
demon__thanks Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yardım edbilirmsıniz
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 paramı wercen lan bide :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 premırum nedir? Preminyum nedir? Premium nedir? 1. si süper yanlış yazılmıştır. İçinde ı harfi olan ingilizce bir kelimedir ki ingilizce değildir. 2. si ise bütün türklerin nedense inatla kullandığı halidir. Bütün türklerin şarj aleti demek yerine şarz aleti demesi gibi... 3. sü doğrusudur...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
Öne çıkan mesajlar